De Ballonnensite ervaringen en beoordelingen

Een leuker cadeau voor kinderen is er natuurlijk bijna niet. De ballonnensite.nl heeft een ruime collectie met helium ballonnen. Ballonnen die je gewoon naar iemand kan opsturen. Na het uitpakken wordt er iemand blij verast als er een helium ballon in blijkt te zitten. Je kan voor werkelijk iedere gelegenheid een heliumballon inpakken en laten bezorgen. Ervaringen en beoordelingen lees je online van mensen die al een geliefde hebben verast.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over De Ballonnensite

Op deBallonnensite.nl kun je heliumballonnen bestellen en laten bezorgen. De ontvanger krijgt een ballon in een doos, deze komt daaruit omhoog zodra je de doos opendoet. De ballon is gevuld met helium. Op elk adres in de Benelux kan de ballon bezorgd worden.

Thema's
Je kunt zelf kiezen of je de ballon in de ochtend, middag of avond laat bezorgen. Op deBalonnensite.nl kun je kiezen uit verschillende thema's: geboorte, beterschap, I Love You, gefeliciteerd, huwelijk en overige teksten.

Doe-het-zelf
Ook voor feesten, partijen en bruiloften kun je heliumballonnen laten bestellen. Dan zorgt deBallonnensite voor een doe-het-zelf-pakket. Je kunt dan thuis latex ballonnen vullen met helium.

Bezorgen
De bezorgdatum van de ballonnen kun je zelf kiezen. Als je je ballon op werkdagen voor 17:00 u bestelt, zijn ze de volgende dag bij je thuis bezorgd. Je kunt ook je eigen persoonlijke tekst toevoegen aan het pakket. De ballonnen kun je online of achteraf betalen en het pakketje is te volgen via Track & Trace.

» De Ballonnensite Review

Mijn ervaring plaatsen

De Ballonnensite ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews