Smartstudentdeals ervaringen en beoordelingen

Als student heb je vaak niet zoveel te besteden toch is het handig om bijvoorbeeld een wasmachine of droger te hebben. Bij smartstudentdeals kan je terecht om een wasmachine, droger of koelkast te huren voor een vast bedrag per maand. Uiteraard is er tijdens de hele verhuurperiode garantie als er iets stuk is wordt dit gerepareerd. Maar wat zijn de ervaringen en beoordelingen van deze service? Je leest het hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Smartstudentdeals.nl

Smartstudentdeals.nl is er speciaal voor studenten.
Huren is zeer aantrekkelijk voor studenten.
Via deze website kun je op een eenvoudige en goedkope manier bijvoorbeeld een studentenlaptop, een wasmachine of een koelkast huren.

Op de homepagina vind je bovenaan een zoekfunctie waarmee je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. Ook zie je hier een telefoonnummer voor als je nog vragen hebt.

Er is daar verder een onderverdeling gemaakt in : elektronica, wassen & drogen, keuken, stapeldeals en superdeals. Bij stapeldeals huur je meerdere apparaten voor in je huis en krijg je veel korting op de installatie.
Bij superdeals huur je een product voor langere tijd en krijg je er een cadeau bij.

Wanneer je op keuken klikt kun je daaronder een keuze maken uit fornuis, vaatwasser, enz.
Zoek je dan verder bij bijv. vaatwasser dan zie je afbeeldingen van verschillende vaatwassers, je krijgt meer informatie over het product, je ziet of het leverbaar is en in dat geval kun je het bestellen.

Ervaring van Willy, toegevoegd op 8 maart 2015

De aanbiedingen zien er goed uit, zijn er geen addertjes onder het gras?

Ervaring van Tikkie takkie, toegevoegd op 27 september 2014

Mooie breedbeeld tv was snel geleverd, vanavond voetbal kijken

» Smartstudentdeals.nl Review

Mijn ervaring plaatsen