Sportcompressiekleding.nl ervaringen en beoordelingen


Soms heeft je lichaam een beetje extra ondersteuning nodig tijdens het sporten. Bijvoorbeeld bij gevoelige spieren of als je net een sportblessure hebt gehad. Sportcompressiekleding.nl helpt je bij het uitzoeken van de hulpmiddelen om te blijven sporten. De ervaringen en beoordelingen over deze middelen zijn dan ook zeer positief.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sportcompressiekleding

Sportcompressiekleding.nl is specialist op het gebied van sport- en compressiekleding. Onder het motto ‘Beleef meer sportplezier’ bieden zij compressiekleding aan voor zowel recreatieve atleten als topsporters. Het assortiment is zeer uitgebreid. Naast compressiekousen en tubes kun je hier ook terecht voor compressiebroeken en shirts. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de werking van compressiekleding of op zoek zijn naar specifieke compressiekousen, dan is sportcompressiekleding.nl zeker een bezoek waard.

Specialistisch advies bij Sportcompressiekleding.nl

Sportcompressiekleding.nl werkt samen met gerenommeerde leveranciers zoals CEP Sports, Herzog en Skins. Voor een sneller herstel na het sporten bieden zij bijvoorbeeld Recovery Sport Compressiekousen aan in combinatie met FIT Sportbalsem. Op de website wordt ook aandacht besteed aan de juiste keuze van een compressiekous. Hierbij gaan zij in op de sterke punten van ieder merk. Sportcompressiekleding.nl biedt als extra service een informatieportal, waarop je informatie kunt vinden met betrekking tot de werking van compressiekleding, sportblessures en training. Daarnaast gaan zij uitvoerig in op het effect van het dragen van compressiekousen tijdens en na het sporten.

De volgende dag al in huis

Ervaring van Janneke H., toegevoegd op 20 oktober 2014

laat in de middag besteld en de volgende morgen stond Postnl al voor de deur.

fijn spul

Ervaring van Feye, toegevoegd op 24 november 2013

Op aanraden van mijn fysio terecht gekomen op de webshop.

» Sportcompressiekleding Review

Mijn ervaring plaatsen