Van Mourik Schoenen ervaringen en beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen over de van Mourik schoenen? Lees ze hier nu allemaal door. Als je hier nu zelf ook gebruik van hebt gemaakt kun je ook jouw beoordelingen nu online plaatsen. Deel het met anderen, zodat zij ook weten wat zij hier kunnen verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Van Mourik Schoenen

Bij Vanmourikschoenen.nl kun je terecht voor schoenen voor het hele gezin. Ook kun je op de webshop terecht voor mooie herenriemen en er is een collectie lederwaren van Castelijn en Beerens. Dit gaat om portemonnees, tassen, schrijfwaren enz.

De webshop draagt het thuiswinkel waarborg keurmerk.

Klanten beoordelen de shop als zeer goed.

Op de homepagina vind je een zoekfunctie waarmee je de hele winkel kunt doorzoeken.

Verder is er een onderverdeling in herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen en riemen.
Wanneer je zoekt onder bijv. damesschoenen kun je kiezen uit verschillende soorten schoenen, zoals slippers, laarzen, sandalen en damesschoenen. Klik je hier verder op een bepaald item dan zie je een afbeelding van het betreffende artikel en de prijs. Als je een schoen selecteert lees je meer informatie en kun je het artikel desgewenst in je winkelwagen doen.

Links op de pagina vind je de mogelijkheid het zoeken verder te verfijnen op prijs, kleur, maat, merk, stijl, hakhoogte en schachtwijdte.

De merken die zoal verkocht worden zijn : Caprice, Concerse, Ecco, Esprit, Paul Green en Wolky.

» Van Mourik Schoenen Review

Mijn ervaring plaatsen

Van Mourik Schoenen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews