Yorcom ervaringen en beoordelingen

Yorcom staat bekend om de vriendelijke klantenservice aan huis. Het bedrijf komt namelijk naar jouw werk of thuisfront toe om je laptop te repareren. Ervaringen van andere gebruikers met een kapotte computer lees je hier online. Bepaal aan de hand van de beoordelingen of je zelf ook gebruik gaat maken van de reparatieservice aan huis.

Mijn ervaring plaatsen

Over Yorcom

Yorcom is de online computerspecialist! Je kan bij hun terecht voor duurzame laptops, tablets, computers samen met andere apparatuur en toebehoren! Daarnaast zullen ze je ook helpen bij het repareren van je producten.

Wil je graag een goede kwalitatieve computer? Doe dan beroep op Yorcom dankzij hun jarenlange ervaring en expertise kunnen voor jou een computer samenstellen aan voordelige prijzen.

Wanneer je een bestelling plaatst voor 17u00 en het artikel is in voorraad dan mag je het pakketje de dag erna bij jou thuis verwachten. Bij iedere aankoop van meer dan 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen wanneer u betaalt met Ideal of creditcard. Bij elk andere soort betalingsvorm moet u 2,50 euro verzendkosten betalen of wanneer het totaalbedrag minder is dan 50 euro. Je kan ook de artikelen gaan afhalen bij hun in de showroom!

Heb je vragen over de beschikbaarheid van een artikel of over je bestelling? Dan neem je best contact op met de klantendienst van Yorcom. Dit kan je doen via e-mail, telefonisch of via brief! Zij zullen je zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.

Laagste prijs voor laptop

Ervaring van Ivan W., toegevoegd op 13 september 2014

Een laptop besteld bij yorcom. De laagste prijs en binnen 3 dagen in huis (zat weekend tussen)

Zondag besteld dinsdag in huis

Ervaring van Lars de B, toegevoegd op 30 april 2014

Een nieuw moederbord besteld en via vergelijkingssite bij Yorcom uitgekomen, Dinsdag in huis en direct zelf ingebouwd.

goede prijzen voor computers

Ervaring van Stijn, toegevoegd op 4 september 2013

Woon zelf in de buurt, Maassluis, en koop al mijn computers bij Yorcom. Goede prijzen alleen jammer dat ze geen vaste klantenkorting geven. In totaal heb ik al 6 computers er gekocht voor de hele familie.

» Yorcom Review

Mijn ervaring plaatsen