123autoparts ervaringen en beoordelingen

Auto onderdelen nodig? Lees eerst de ervaringen van 123autoparts van andere bezoekers van de auto onderdelen webshop. De beoordelingen zijn geschreven door bezoekers die al eerder hun auto onderdelen op deze website gekocht hebben. Je krijgt zo een duidelijk en objectief oordeel over de website. Lees nu zelf waarom je auto onderdelen bij 123autoparts zou willen kopen.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123autoparts

123autoparts.nl is een webshop voor auto-onderdelen, het leveringsprogramma beslaat meer dan 30.000 onderdelen. Daarmee is dit bedrijf vermoedelijk een van de grootste leveranciers van auto-onderdelen in Nederland. Men levert onderdelen van verschillende merken.
Dat het binnen een dermate groot assortiment lastig zoeken is, moge duidelijk zijn. Vooral als je een amateur sleutelaar bent. Om dit proces te vereenvoudigen kent de website een drietal zoekfuncties. Verreweg de simpelste manier van zoeken is de functie waarin je het kenteken van de auto invult. Het systeem weet dan direct om welk merk en model het gaat. De volgende stap is dat je aangeeft in welke hoofdgroep je wilt zoeken. Voorbeelden van die hoofdgroepen zijn bijvoorbeeld: remsysteem, motor of accessoires. Hierna kies je voor de artikelgroep. Nadat je een keuze hebt gemaakt verschijnen de onderdelen in beeld die geschikt zijn voor jouw auto. Simpeler kan het bijna niet en je weet als amateur sleutelaar zeker dat je het juiste artikel bestelt.
Het systeem van bestellen en retourneren werkt zoals je dat van een goede webshop mag verwachten.

Heel tevreden

Ervaring van Hans Hermelijn , toegevoegd op 21 november 2017

Netjes op tijd geleverd ben zeer tevreden met het onderdeel

Super service

Ervaring van Erik, toegevoegd op 19 oktober 2017

Top prijzen en snelle levering.

Vragen over Bosch autoaccu

Ervaring van A.Beerens, toegevoegd op 19 mei 2015

Deze vragen werden binnen 3 minuten beantwoord, dit noem ik pas service, en bij zo'n bedrijf koop je graag, Super.

Fijne zaak

Ervaring van Reparatieservice, toegevoegd op 15 maart 2014

Groot aanbod van spullen, wij bestellen regelmatig bij dit bedrijf. Nog nooit een probleem gehad en altijd snelle verzending

Vraag keurig beantwoord

Ervaring van Eduard, toegevoegd op 1 maart 2014

Mijn vraag betreffende een type uitlaat was binnen 2 uur beantwoord. Dit noem ik nog eens klantenservice.

OK

Ervaring van A., toegevoegd op 22 oktober 2013

Een gedeelte van mijn bestelling kon later pas verzonden worden, netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

» 123autoparts Review

Mijn ervaring plaatsen