Disclaimer

Onderstaande geldt voor voor de website Ervaringenreview.nl. Door gebruik te maken van de website stem je in met de voorwaarden van deze disclaimer.

De site Ervaringenreview is eigendom van Smartconnexion B.V. Het is niet toegestaan om de website te kopiëren, ook geen delen ervan. Alle teksten, foto's en reviews mogen niet worden gebruikt, zonder nadrukkelijke toestemming.

Alle ervaringen en beoordelingen zijn geplaatst door bezoekers van Ervaringenreview.nl Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade voortvloeiende uit recensies of ervaringen geplaatst door onze gebruikers, zowel direct als indirect. Wij behouden ons het recht ervaringen te wijzigen of verwijderen zonder dat dit kan leiden tot aansprakelijkheid.

Op Ervaringenreview.nl staan (hyper)links naar andere websites. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de inhoud van deze websites en zijn hiervoor niet verantwoordelijk. Het is niet toegestaan zelf (hyper)links toe te voegen op de site. Wij hebben het recht deze disclaimer op ieder moment aan te passen.

» Zelf een ervaring? Schrijf een review

Mijn ervaring plaatsen