123dagaanbieding.nl ervaringen en beoordelingen

Deel je ervaringen nu met anderen als je hebt gekozen voor 123dagaanbieding.nl. Veel mensen zijn benieuwd naar jouw beoordelingen, dus plaats deze nu online. Lees hier ook de ervaringen en beoordelingen van anderen, zodat je weet hoe zij 123dagaanbieding.nl hebben beleefd.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123dagaanbieding.nl

Geld besparen dat wil natuurlijk iedereen, maar luxe en normaal gesproken dure producten kopen met flinke korting dat is natuurlijk helemaal geweldig! 123dagaanbieding.nl is een website waar je elke dag om 12u 's middags nieuwe aanbiedingen vindt, deze zijn geldig voor 24 uur of tot dat de voorraad op is. En het zijn niet de kleinste producten! Zo vindt je hier producten van bekende merken met bijvoorbeeld 40% of 60% korting. Producten die normaal niet binnen je budget vallen doen dat nu wel. Er is voor ieder wat wils; zo zijn er aanbiedingen voor stofzuigers, zonnebrillen of bijvoorbeeld bestek, een erg gevarieerd aanbod dus. Je kunt veilig en makkelijk online betalen en je aankoop wordt normaal gesproken binnen 1 à 5 werkdagen geleverd, je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Aangezien deze aanbiedingen zo interessant zijn vliegen ze vaak zo de deur uit, dus ben er snel bij!

Levering traag

Ervaring van Joris G., toegevoegd op 27 november 2014

Meer dan 3 weken moeten wachten op mijn bestelling, was het alweer bijna vergeten totdat de postbode aanbelde. Als de levering sneller zou zijn zou ik vaker bestellen.

Soms mooie aanbiedingen

Ervaring van Wilbert, toegevoegd op 21 november 2014

Niet elke dag mooie deals, af en toe zit er wel wat tussen. Bestelling is relatief laat binnen maar dat ben ik wel gewend van andere dagaanbiedingen sites.

» 123dagaanbieding.nl Review

Mijn ervaring plaatsen