123herenfietsen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over 123herenfietsen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123herenfietsen.nl

Wanneer je op zoek bent naar een stevige herenfiets dan ben je op de website van 123herenfietsen.nl op het juiste adres. De keuze op de site is groot. Zo kan je kiezen uit de merken Sparta, Giant, Cortina, Pointer, en anderen. Welke fiets je ook wilt hebben er zal er zeker een bij zitten die aan je wensen voldoet. Ook wordt er natuurlijk gekeken naar de prijsklasse. Er wordt ook regelmatig een fiets aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De fietsen
De herenfietsen hebben de laatste jaren veel veranderingen doorgemaakt. Er zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Er zijn er ook die speciaal bij een sport worden gebruikt. Er is veel keus. Ook zijn er al veel soorten elektrische fietsen.

Afleveren
Men streeft er naar om de fietsen zo snel mogelijk af te leveren. Er wordt indien mogelijk binnen een werkdag contact opgenomen. Indien op voorraad kan met tot de betaling overgaan en zal de fiets zo snel mogelijk worden afgeleverd. Er worden verzendkosten voor de fiets gerekend. Indien er accessoires bij worden besteld dan worden deze gratis geleverd.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 11 augustus 2015

Na bestelling werd ik gebeld en mocht ik zelf een afleverdatum kiezen. Afmonteren van de fiets was binnen 5 minuten gebeurt, Hij fiets heerlijk.

» 123herenfietsen.nl review

Mijn ervaring plaatsen