123kinderfietsen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over 123kinderfietsen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123kinderfietsen.nl

Op de website van 123kinderfietsen.nl bent u aan het goede adres om kinderfietsen te bestellen. Op de website vind je stoere jongensfietsen maar ook hele mooie vrolijke meisjesfietsen. Het assortiment is groot.

Waar moet je op letten
Je vindt er op de site alle soorten en maten kinderfietsen. Het is belangrijk dat er voor het kind een goede fiets wordt gekozen want hij/zij moet er met plezier op kunnen fietsen. Zo moet er voor een beginnende fietser een fiets gekozen worden met dikkere banden om de stabiliteit te verhogen. Zo kan ook een terugtraprem voor kinderen handig zijn omdat voorremmen vaak voor problemen zorgen bij beginnende fietsers. De collectie bestaat 12 inch tot en met 26 inch fietsen.

De bestelling
Wanneer je een fiets bestelt zal men proberen om binnen een werkdag contact op te nemen in verband met de aflevering. Wanneer je online bestelt en het artikel is op vaarraad, kan je verder gaan met de bestelling en tot betaling over gaan. Indien het product niet op vaarraad is, wordt er aangeraden te wachten met de betaling tot je weet wanneer de levertijd bekend is.

Ervaring van E, toegevoegd op 7 juli 2015

Kinderfietsje voor mijn dochter besteld, toen kwam ik er achter dat ze in Einhoven zaten, dus maar opgehaald, scheelt weer verzendkosten.

» 123kinderfietsen.nl review

Mijn ervaring plaatsen