123lens ervaringen en beoordelingen

Als je contactlezen of lezenvloeistof koopt, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is. Lees daarom eerst 123lens ervaringen en beoordelingen. Op deze pagina lees je ervaringen van mensen die reeds iets hebben gekocht bij 123lens. Op deze manier weet je of je hier zonder problemen kunt shoppen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over 123lens

123lens is een online webwinkel die gespecialiseerd is in het verkopen van contactlenzen en onderhoudsproducten.

Bij 123 Lens vind je grootste merken die actief zijn in de lenzenwereld aan de laagste prijzen. Je kan er lenzen kopen van Air Optix, Biofinity, Biomedics, Dailies, Proclear, Pure Vision en Softlens. Alle lenzen die er verkocht worden zijn van zeer goede kwaliteit. Hier door kan je lang genieten van het comfort van goede lenzen. Op de website vind je ook lees- en zonnebrillen terug.

123 Lens is ook in het bezit van een certificaat uitgegeven door het Thuiswinkel Keurmerk. Dit houdt in dat zij voldoen aan de opgelegde eisen en voorwaarden. Voor de klant betekent dit dat je te maken hebt met een betrouwbare onderneming en dat je er met een gerust gevoel kan shoppen.

Elke bestelling die je plaatst bij 123 Lens zal gratis verzonden worden ongeacht de waarde of hoeveelheid. Binnen enkele werkdagen kan jij genieten van jouw aangekochte lezen.

Als je vragen hebt over de vloeistoffen of over de contactlenzen, dan staat de klantenservice graag voor je klaar.

» 123lens.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

123lens ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews