123lens ervaringen en beoordelingen

Als je contactlezen of lezenvloeistof koopt, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is. Lees daarom eerst 123lens ervaringen en beoordelingen. Op deze pagina lees je ervaringen van mensen die reeds iets hebben gekocht bij 123lens. Op deze manier weet je of je hier zonder problemen kunt shoppen.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123lens

123lens is een online webwinkel die gespecialiseerd is in het verkopen van contactlenzen en onderhoudsproducten.

Bij 123 Lens vind je grootste merken die actief zijn in de lenzenwereld aan de laagste prijzen. Je kan er lenzen kopen van Air Optix, Biofinity, Biomedics, Dailies, Proclear, Pure Vision en Softlens. Alle lenzen die er verkocht worden zijn van zeer goede kwaliteit. Hier door kan je lang genieten van het comfort van goede lenzen. Op de website vind je ook lees- en zonnebrillen terug.

123 Lens is ook in het bezit van een certificaat uitgegeven door het Thuiswinkel Keurmerk. Dit houdt in dat zij voldoen aan de opgelegde eisen en voorwaarden. Voor de klant betekent dit dat je te maken hebt met een betrouwbare onderneming en dat je er met een gerust gevoel kan shoppen.

Elke bestelling die je plaatst bij 123 Lens zal gratis verzonden worden ongeacht de waarde of hoeveelheid. Binnen enkele werkdagen kan jij genieten van jouw aangekochte lezen.

Als je vragen hebt over de vloeistoffen of over de contactlenzen, dan staat de klantenservice graag voor je klaar.

Langer open klantenservice

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 9 september 2014

Snap niet dat de klantenservice maar open is tot half vier. Heb net een mail gestuurd, hoop op een snel antwoord.

Goedkope maandlenzen

Ervaring van V, toegevoegd op 26 augustus 2014

Na lang het niet te hebben aangedurfd voor de eerste keer online lenzen besteld. Bij 123lens terecht gekomen, de bestelling was snel in huis en de verpakking was dik. De lenzen zelf zijn van hetzelfde merk als die ik had van de opticien.

Alles naar wens

Ervaring van Af, toegevoegd op 18 november 2013

Bestelling is goed gegaan. Hoe laten jullie je ogen opmeten als je online besteld?

» 123lens.nl Review

Mijn ervaring plaatsen