123sportfietsen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over 123sportfietsen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123sportfietsen.nl

Voor het bestellen van een sportfiets moet je op de website van 123sportfietsen.nl zijn. Of het nu gaat om een mooie ATD, racefiets of toerfiets men heeft het allemaal. In de collectie hebben ze de allerbeste sportfietsen. In het assortiment kun je onder andere kiezen uit de merken BeOne, Gitane, Giant, Kawasaki enzovoort. Het zijn de topmerken die voor een bepaalde sport gebruikt worden.

Goede fiets
Indien je graag lange- of sportieve afstandsritjes aflegt dan is het belangrijk dat je een goed zittende sport- of toerfiets hebt. Hierbij is het dan belangrijk dat je voldoende versnellingen hebt. Ook de banden zijn voor dergelijke fietsafstanden belangrijk. Wil je comfortabel kunnen fietsen dan is een verende zadelpen ook onontbeerlijk.

Bezorgen
Na de bestelling wordt geprobeerd om binnen een werkdag contact op te nemen. Hierbij kan men dan kijken of de fiets beschikbaar is. Is hij op voorraad dan kan met tot de betaling overgaan. Wanneer de betaling is voldaan dan zal men de fiets zo snel mogelijk afleveren.

Ervaring van Gerard, toegevoegd op 2 augustus 2015

Aardige eigenaar met verstand van zaken, proberen je niet de duurste fiets aan te smeren. Volgende fiets koop ik weer bij jullie.

» 123sportfietsen.nl review

Mijn ervaring plaatsen