123test ervaringen en beoordelingen

Op 123test kun je allerlei verschillende tests doen. Zo vind je er onder andere IQ tests en beroepskeuzetesten. Op onze pagina vind je ervaringen en beoordelingen van bezoekers die één of meerdere testen hebben gedaan. Als je bijvoorbeeld een betaalde IQ test wilt doen, is het namelijk wel handig om te weten of zo’n test wel betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over 123test

Heeft u wel eens een iq-test gedaan. Velen van ons in ieder geval 1 keer. Vroeger deed je in de 5e klas (inmiddels groep 7) de CITO-toets. De CITO-toets gaf een advies over de keuze van de middelbare vervolgopleiding.

Maar wellicht ben je later ook nog weleens getest. Wanneer je in de laatste fase zit van een sollicitatieprocedure wordt er nogal eens gevraagd om een assessment te doen. En dat kan een zware dag zijn. Zou het nu toch nog mis kunnen gaan? De zenuwen gieren door je keel!

Wil je deze dag met wat meer zekerheid tegemoet gaan? Ga eens kijken op de site van 123test.nl. Deze site staat vol met testen die je kunt oefenen om je voor te bereiden op zo'n belangrijke dag. Er zijn gratis test maar voor de meer uitgebreide testen betaal je eenmalig een bedrag. Je maakt uiteraard zelf wat het jou waard is om goed beslagen ten ijs te komen.

Navigeren op de site vraagt wel enige oefening omdat het aanbod van testen zo enorm groot is.

» 123test Review

Mijn ervaring plaatsen

123test ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews