123tijdschrift.nl ervaringen en beoordelingen

Al veel mensen zijn je voor gegaan bij 123tijdschrift. Ben je ook benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hier dan nu de beoordelingen die zij hier hebben geplaatst. Als jij gebruik hebt gemaakt van 123tijdschrift kun jij hier je eigen ervaringen achterlaten en met anderen delen.

Mijn ervaring plaatsen

Over 123tijdschrift.nl

123tijdschrift.nl is de grootste online aanbieder van tijdschrijft- en dagblad abonnementen aan ongeziene prijzen!

Je kan kiezen uit Nederlandstalige of Engelstalige tijdschriften, dagbladen, tv gidsen. Het aanbod bestaat ook uit bekende Nederlandse titels waaronder Linda, Autovisie, Psychologie... Regelmatig vind je ook leuke acties of aanbiedingen bij 123 Tijdschriften als je een abonnement wilt afsluiten. Als trouwe klant wordt je ook beloond met cadeautjes als je een abonnement afsluit.

Wil je iemand een abonnement cadeau doen? Kies dan voor het kado abonnement. Jij of de ontvanger moet zich geen zorgen morgen, want deze abonnementen stoppen automatisch. Twijfel je of het door jou gekozen tijdschrift niet goed zal bevallen als cadeau? Dan kan je ook kiezen voor de Nationale Tijdschriftenbon. Dankzij deze bon kan de ontvanger naar keuze één abonnement op een tijdschrift kiezen.

123 Tijdschrift biedt je een laagste prijs garantie. Zo ben je zeker dat jij jouw abonnement voordelig afsluit.

De klantendienst van 123 Tijdschrift staat voor je klaar indien je een vraag hebt over een reeds gedane betaling of over de website. Je kan hun telefonisch bereiken.

wanneer komt de Grazia 123tijdschrift

Ervaring van Shari F., toegevoegd op 4 september 2014

2 weken terug een abonnement op de Grazia genomen maar ik heb nog steeds niets ontvangen!!!!!!

Mooi aanbieding

Ervaring van Lidewij A., toegevoegd op 23 juni 2014

Zojuist een half jaar abonnement afgesloten voor de Linda via 123tijdschrift. ik hoop dat ik het eerste nummer snel ontvang

Abonnement graag stopzetten

Ervaring van Arie v. V, toegevoegd op 20 februari 2013

Ik heb een abonnement op Autoweek bij jullie afgesloten vorig jaar. alleen ik wilde hem maar voor 1 jaar, het abonnementsgeld is nu voor een 2de jaar afgeschreven. SVP stopzetten

» 123tijdschrift.nl Review

Mijn ervaring plaatsen