123Wonen ervaringen en beoordelingen

Opzoek naar een prachtige huurwoning, maar kom je er gewoon niet uit? Funda heeft bijvoorbeeld slechts een klein aanbod van alle huurwoningen. 123wonen geeft je het overzicht wat je zoekt! Laat je verassen en lees alle ervaringen en beoordelingen gewoon online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over 123Wonen

123Wonen helpt vanuit 24 vestigingen bij het bemiddelen bij huur en verhuur van woningen. Dit doen zij voor bijvoorbeeld mensen die op basis van de Leegstandswet hun woning, die te koop staat, tijdelijk willen verhuren via overbruggingsverhuur. Tevens wordt er voor woningcorporaties en beleggers bemiddeld.
Doordat 123Wonen een landelijke dekking geniet, kunnen ze je van dienst zijn bij het huren of verhuren van woningen in heel Nederland.

Er zijn diverse vormen van huur denkbaar, je kunt kiezen voor een gemeubileerd of gestoffeerd huis, maar uiteraard is er ook de keuze voor gewoon kale huur, zodat je een huis naar eigen smaak kunt inrichten.
Wanneer je zelf een huis verhuurd is het prettig om te weten dat huurders altijd uitgebreid worden onderwerpen aan een antecedentenonderzoek en credit checks en daarnaast is er een identiteitscontrole ter voorkoming van woonfraude.

Voor het inschrijven en bezichtigen van een huurwoning worden door 123Wonen geen kosten in rekening gebracht. Pas wanneer je daadwerkelijk een huis huurt, moet er betaald worden voor bemiddelingskosten.

» 123Wonen Review

Mijn ervaring plaatsen

123Wonen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews