1dagactie ervaringen en beoordelingen

1dagactie.nl is een website met dagaanbiedingen. Op deze dagaanbiedingswebsite vind je artikelen van diverse merken. Kijk op onze reviewpagina als je ook een dagaanbieding wilt kopen, maar eerst wilt weten wat voor website 1dagactie.nl is. Op onze reviewpagina staan ervaringen van mensen en zij hebben 1dagactie.nl ook beoordeeld.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over 1dagactie

1dagactie.nl is een grote maar ook populaire dagaanbiedingswebsite.

Iedere dag vind je bij 1 Dag Actie nieuwe dagaanbiedingen. Deze zijn slechts 24 uur te verkrijgen. Het aanbod van de dagelijkse aanbiedingen zijn divers en van grote topmerken. Er is ook een tijdelijk assortiment wat iets langer beschikbaar is. In dat assortiment krijg je de keuze uit verschillende soorten artikelen waaronder boxershorts, dameskleding, herenkleding, babyspullen, fietsspullen... Elk product dat je terugvindt op de website wordt aan een zo laag mogelijke prijs verkocht.

Bij elke bestelling zal je 4,95 euro verzendkosten betalen. De levering zal zo snel mogelijk gebeuren. Binnen enkele werkdagen mag jij jouw product ontvangen. Sommige artikelen hebben wel een levertijd tot 2 weken, maar dit wordt altijd duidelijk vermeldt bij de aanbieding.

Blijf op de hoogte van de dagaanbiedingen door je te inschrijven op de nieuwsbrief. zo hoef jij nooit een actie te missen, maar af en toe wordt je ook beloond en krijg je persoonsgebonden kortingen.

Als je vragen hebt over een levering of bestelling dan staat de klantendienst van 1 Dag Actie voor je klaar.

» 1dagactie Review

Mijn ervaring plaatsen