1dayfly.nl ervaringen en beoordelingen

Bij 1dayfly.nl vind je iedere dag een mooie goedkope deal. Een extra sterke stofzuiger bijvoorbeeld, dat voor een scherpe 70 euro! Naast apparaten kun je ook reisjes weg kopen, etentjes en schoonheidsproducten. Van alles dus! Hebben anderen goede of slechte ervaringen met 1dayfly.nl? Je leest het hier samen met de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over 1dayfly

De website van 1dayfly biedt dagelijks een aantal mooie producten aan tegen een sterk lagere prijs. De producten staan mooi weergeven en er wordt de nodige informatie van de producten bijgevoegd. Ook zijn er flink wat beoordelingen van mensen te lezen die het product al in huis gehaald hebben. Ook is goed te zien hoe lang een deal nog loopt. Je moet namelijk wel op tijd zijn natuurlijk.

Klantenservice
Via verschillende wegen is het mogelijk op contact op de nemen met de klantenservice van 1 dayfly. Dit stelt de bezoeker in staat wat extra informatie over de website uit te vragen.

Sociale media
1dayfly is terug te vinden op een flink aantal sociale media. Onder meer Twitter en Facebook zijn hier een selectie van. Ook zijn afbeeldingen van 1dayfly terug te vinden op Instagram.

Kopen
Een product is makkelijk en snel te kopen. Slechts wat gegevens invullen en het product betalen. Dit kan overigens met een aantal verschillende metaalmethoden.

Ervaring van Lucas de Nooi, toegevoegd op 12 maart 2015

Binnen kwartier had ik antwoord op mijn vraag via de klantenservice.

Ervaring van Margreet Willemse, toegevoegd op 14 december 2014

Sinds kort een van mijn favoriete webshops, in 1maand 4 keer besteld, snel in huis, alles verloopt soepel

» 1dayfly Review

Mijn ervaring plaatsen