247autoverkopen ervaringen en beoordelingen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van 247autoverkopen? Lees hier dan nu alle beoordelingen. Al veel mensen zijn je voorgegaan en zij hebben hier hun mening achtergelaten. Dit kun jij ook doen om anderen een goed beeld te laten vormen van 247autoverkopen.

Mijn ervaring plaatsen

Over 247autoverkopen

De site 247autoverkopen mist eigenlijk een streepje. 24/7autoverkopen zou een stuk duidelijker zijn. Eenmaal op de site laat zich aan duidelijkheid niets te wensen over. Op de site kan je je auto te koop aanbieden. Dat is erg makkelijk te doen, want je vult het kenteken van je auto in en de vraagprijs. De rest wordt door de medewerkers van de site gedaan. Daarna is het wachten op een bod. Ideaal dus voor mensen die er niet van houden om allerlei potentiele, serieuze en minder serieuze, kopers te woord te moeten staan. Een ander groot voordeel is dat 247autoverkopen de auto aan vele honderden handelaren te koop aanbiedt. De medewerkers van de site doen de ondehandelingen en als je akkoord gaat met een bod regelen ze ook de verdere verkoop. Naast de plek waar je het kenteken in kan vullen om je auto aan te bieden, vind je een erg duidelijke beschrijving van hoe het vervolgtraject in zijn werk gaat. De site is simpel gehouden en op deze manier erg overzichtelijk.

Eerlijk advies en goed geholpen.

Ervaring van Henny Verstijlen, toegevoegd op 15 september 2016

Nadat ik mijn auto had aangeboden bij deze website ging ik reviews bekijken. Uiteraard zag ik een video van radar en een negatieve review en toen begon ik te twijfelen. Dus de eerstvolgende werkdag heb ik gebeld. Binnen 1 minuut was ik al gerustgesteld. Ik mocht mijn auto verkopen aan wie ik wilde en ik zat echt nergens aan vast. Dezelfde dag werd ik al gebeld met een bod. Doordat ik zo eerlijk mogelijk mijn auto had beschreven kreeg ik een goed advies en bod. Uiteindelijk heb ik toch de auto particulier verkocht en iemand heel blij gemaakt met een leuke auto. Ik ga zeker dit bedrijf aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

perfect geholpen

Ervaring van frans, toegevoegd op 24 september 2015

zeer klantvriendelijk geholpen door dit bedrijf. binnen een week was onze 13 jarige bestelbus verkocht. zonder gedoe en met een goede communicatie. top gedaan

Super !!!

Ervaring van E.R.Brongers, toegevoegd op 21 september 2015

Heb mijn auto bij 247autoverkopen.nl op donderdag aangeboden,vrijdag's kwamen ze al met een bod wat mij direct aan stond.Heb gelijk contact gezocht met de garage die het bod had geplaatst,en een afspraak gemaakt. Een week later de auto gebracht en meteen het bedrag en een vrijwaringsbewijs gekregen.Super snelle en goede service. Zou het iedereen aan bevelen.

Super

Ervaring van E.R.Brongers, toegevoegd op 21 september 2015

dikke prima

Ervaring van roelof, toegevoegd op 14 augustus 2015

auto maandag er op gezet vridag issie opgehaald en verkocht.

Geweldig

Ervaring van Kok, toegevoegd op 27 juli 2015

Spoedige verkoop en keurige afhandeling. Echt top

Uitstekend afgehandeld.

Ervaring van Jaap Terhenne, toegevoegd op 9 juli 2015

Wij hebben onze particuliere auto verkocht via de bemiddeling van 247 Autoverkopen. Reden om voor deze weg te kiezen is dat wij gezien eerdere teleurstellingen met particuliere kopers afhandeling in handen van een derde wilden leggen. Noah van 247 autoverkopen heeft ons daarbij heel helder en eerlijk geadviseerd. Al vrij snel was er een bod waar wij tevreden mee waren. Vervolgens is door 247 Autoverkopen het contact gelegd met Haverkamp auto's in Teuge en is het tot een uitstekende afhandeling gekomen waarbij vertrouwen wederzijds voorop heeft gestaan. Het kan dus ook echt anders! Dank daarvoor Noah en Han van Haverkamp Auto's!

Ervaring van Jaap, toegevoegd op 9 juli 2015

Perfect geregeld

Ervaring van Hans, toegevoegd op 8 juni 2015

Zeer goede service en ik heb een uitstekende prijs gekregen voor mijn auto, de auto was met een half uur al verkocht! De afhandeling was perfect, de auto werd netjes afgemeld en betaald. Een zeer tevreden klant!

geweldige service om je auto te verkopen

Ervaring van F.Brouwer, toegevoegd op 1 juni 2015

Het was voor ons wel even moeilijk om zelfstandig je auto te verkopen. Echter 247autoverkopen heeft het ons gemakkelijk gemaakt en ook nog een mooie prijs. Ik raad iedereen aan om van deze bemiddeling gebruik te maken. een zeer vertrouwde site.

Netjes geholpen, heel betrokken.

Ervaring van Hans Sonnemans, toegevoegd op 27 mei 2015

Alleen maar positief. Een keurige prijs gerealiseerd en bij alle contacten vriendelijk en betrokken geholpen. Voor mij een aanrader!

Bijzonder tevreden

Ervaring van Johan, toegevoegd op 23 april 2015

Mijn auto is onlangs verkocht door 247 auto verkopen en dit naar volle tevredenheid. Ze zijn zeer betrokken mijn auto was verkocht maar met het autobedrijf was moeilijk in kontakt te komen. Uiteindelijk door bemiddeling en volharding van 247 is de transactie tot stand gekomen top.

Tevreden

Ervaring van Claudio P., toegevoegd op 15 april 2015

Nette behandeling, bekwame aanpak en duidelijke afspraken. Ik heb de indruk gekregen dat zij er �©cht werk van maken om positief op te kunnen vallen in de autohandel jungle door een eerlijk en duidelijk verhaal (dat is al bijzonder) en serieuze aandacht. Ondanks een dispuut met de inkopende autohandelaar heeft 247autoverkopen de extra moeite gedaan om tot een professionele afhandeling te komen. Jammer van het incident, maar het is naar tevredenheid afgehandeld. Mijn sympathie hebben ze.

goede ervaring, werd erop gewezen dat ik werd opgelicht.

Ervaring van Patrick zilver, toegevoegd op 15 april 2015

Nadat ik mijn auto op 247autoverkopen.nl had aangeboden, werd ik snel gebeld. de mederwerker die overigens zeer netjes was, vertelde mij dat hij geen verkoop praatje ging houden, maar mij waarschuwen en er op wijzen dat mijn tellerstand mogelijk terug gedraaid is. na een hoop zoekwerk en contacteren naar alle betrokken partijen ziet het er naar uit dat dit ook daadwerkelijk zo is. nu helaas in een hoop getouwtrek zowel juridisch als met het autobedrijf (toenmalig eekterveld autos te Vaassen). Als de mederwerkers van 247autoverkopen.nl mij niet attendeerden op de tellerstand, was ik er nooit achter gekomen. helaas is mijn auto nu niets meer waard.

Service Service Service

Ervaring van Huib Larsen, toegevoegd op 2 april 2015

Ik heb de Mini uit 2011 van mijn partner kunnen verkopen voor de hoogste prijs. Hoe? 247 gaf mij na 2 dagen al de hoogste bieding. Hoe weet ik dat? Ik dacht nadat ik deze prijs hoorde toch zelf wel even via Marktplaats en andere sites de auto voor een hogere prijs te kunnen verkopen maar niets bleek minder waar. Na twee weken opvallend adverteren kreeg ik uiteindelijk alleen maar lagere biedingen. Schoorvoetend kwam ik terug bij 247autoverkopen, ze hadden gelijk, ze realiseerde het hoogste bod. Vervolgens heeft men mij uitstekend geholpen bij de fysieke en administratieve afhandeling. Kortom, ik ben zeer tevreden, men maakt hun belofte waar.

Duidelijke taal

Ervaring van Jeroen, toegevoegd op 1 april 2015

Ik kreeg eerst via een andere site een hoger bod op mijn Range Rover Sport van 2008. Naar de inlever locatie gereden, was de auto opeens een stuk minder waard omdat de auto niet courant genoeg was. wat een kolder. Door medewerker van 24/7 erop gewezen dat het niet mogelijk is een auto te taxeren allen op basis van een kenteken zoals bij die site wat achteraf ook logisch is. samen met de medewerker mijn auto goed doorgenomen en uiteindelijk een realistisch bod gekregen met de garantie van afname. Auto ingeleverd in Stolwijk. De auto werd wel uitvoerig gecontroleerd maar uiteindelijk gewoon keurig uitbetaald en overgeschreven. Kortom: Iets lagere prijs omdat de auto goed wordt getaxeerd. Duidelijke uitleg over wat ik kan verwachten en correct afgehandeld.

goede ervaring.

Ervaring van Ben Vermeulen, toegevoegd op 30 maart 2015

Ik heb voor het eerst mijn auto via deze site aangeboden. En alles liep volgens afspraak er was zeer goed contact met 247autoverkopen. Ook nadat de auto verkocht was en opgehaald was werd er gebeld of alles naar zin was verlopen. mijn ervaring met 247 autoverkopen is erg positief. Ik raad ook andere mensen aan om met hen zaken te doen Met vriendelijke groeten Ben Vermeulen

goede ervaring.

Ervaring van Ben Vermeulen, toegevoegd op 30 maart 2015

Ik heb voor het eerst mijn auto via deze site aangeboden. En alles liep volgens afspraak er was zeer goed contact met 247autoverkopen. Ook nadat de auto verkocht was en opgehaald was werd er gebeld of alles naar zin was verlopen. mijn ervaring met 247 autoverkopen is erg positief. Ik raad ook andere mensen aan om met hen zaken te doen

Goede prijs

Ervaring van Crispijn, toegevoegd op 21 december 2014

Mijn volkswagen verkocht via 247autoverkopen.nl Goed bod ontvangen (meer dan ik in gedachte had) vervolgens naar dealer gereden 40 kilometer verderop. Direct alles afgehandeld. Op marktplaats kreeg ik veel lagere biedingen dan bij 247autoverkopen.

vraag over 247autoverkopen.nl

Ervaring van Dolf, toegevoegd op 28 september 2014

Heeft iemand een positieve ervaring met 247autoverkopen.nl? Het ziet er wel aantrekkelijk uit.

» 247autoverkopen Review

Mijn ervaring plaatsen