247parking ervaringen en beoordelingen

Wat zijn de ervaringen met parkeren bij 247parking. Lees diverse beoordelingen van mensen die hun auto hebben geparkeerd bij dit bedrijf. Alle ervaringen worden gecontroleerd en daarna direct doorgeplaatst op deze pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over 247parking

Tijdens de voorbereiding van een vliegreis doet zich altijd weer de vraag voor: hoe komen ik op Schiphol? Als er niemand beschikbaar is om je weg te brengen, dan rest óf de trein, óf de torenhoge parkeertarieven op de Luchthaven Schiphol. Gelukkig zijn er tegenwoordig andere alternatieven.
Een van die alternatieven heet 247Parking. Tijdens jouw vakantie staat je auto veilig geparkeerd op een terrein in Aalsmeer. 247Parking biedt een drietal diensten aan.
Zo kun je gebruik maken van 'valet parking'. Op de dag van vertrek rijd je naar de vertrekhal en draag je de auto over aan een van de medewerkers van 247Parking die hem naar het bewaakte terrein in Aalsmeer brengt. Bij terugkomst van je reis word de auto naar de aankomsthal gebracht en weer aan jou overgedragen.
'Shuttle parkeren' is een andere mogelijkheid. In dat geval rijd je zelf naar Aalsmeer om de auto te parkeren en brengt 247Parking je met een shuttle busje naar de vertrekhal.
Tot slot is er ook nog een combinatie van deze twee diensten mogelijk.

super geregeld

Ervaring van Arwin Brouwers, toegevoegd op 18 april 2017

Nadat er een vergissing van mijn kant was gemaakt in de boeking, werd dit door Karin fantastisch opgelost. Ga zeker vaker gebruik maken van 247 parking.

Prima geregeld

Ervaring van Ingrid, toegevoegd op 1 mei 2016

aankomst bij heenreis en vertrek bij terugreis heel gladjes verlopen, prima ervaring en ga ik zeker weer gebruik van maken!

Nooit meer

Ervaring van A.S, toegevoegd op 11 september 2014

Moesten enorm lang wachten bij terugkomst op Schiphol,bleek er iemand ziek te zijn, ja hallo regel dan een vervanger.

Aardig personeel

Ervaring van Jos van A., toegevoegd op 3 juni 2014

Vriendelijke jongen die ons al vroeg in de morgen stond op te wachten. Fijn begin van de vakantie op deze wijze.

Nooit geen problemen

Ervaring van Luc, toegevoegd op 16 januari 2014

Ik parkeer elke keer tijdens mijn vakantie mijn auto bij 247parking. Nooit geen problemen gehad en geen klachten.

» 247parking Review

Mijn ervaring plaatsen