24dealstore.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over 24dealstore en lees of deze webwinkel betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over 24dealstore

Op zoek naar een leuke gadget, een schoenen rek, een stofzuiger of opzet tandenborstels? Je kunt het allemaal vinden op 24dealstore.nl. Dit is een webwinkel waar je eigenlijk regelmatig moet komen kijken aangezien het aanbod continue veranderd, zo hebben ze vandaag misschien die stofzuiger waar je al maanden over droomt maar die niet in je budget paste, en morgen hebben ze deze niet meer.

Maar wat is er nu zo anders aan deze webwinkel? Nou de prijzen! Je krijgt enorme kortingen op de deals op de site. Zo kun je vaak tot wel tientallen euros besparen, en ja, dan kun je dus eindelijk dat leuke cadeau voor iemand kopen, of jezelf verwennen met een nieuwe gadget.

Er staan altijd tientallen producten in de webwinkel van veel verschillende soorten zodat er voor ieder wat is.

Let ook op de dagaanbieding die, zoals de naam het zegt, maar één dag geldig is. Snel die korting pakken dus!

verrassend

Ervaring van Marcel de R., toegevoegd op 1 april 2019

We waren heel erg verbaast dat de bestelling al een dag na dat we ze geplaatste hadden er al was. Heel erg bedankt doorvoor .

Goede prijzen, snelle levering

Ervaring van Martin de J., toegevoegd op 17 maart 2019

Goede prijzen, goede kwaliteit producten, prima service.

Goede ervaring

Ervaring van Henk-jan, toegevoegd op 28 maart 2018

Een activity tracker besteld en was hier binnen 2 dagen. Werkt naar behoren, helaas zat er geen Nederlandse handleiding bij, maar na het benaderen via facebook stuurde ze de Nederlandse handleiding in een bericht waardoor ik nu alles begrijp.

Komen afspraken niet na!

Ervaring van Marlous Vastenhout, toegevoegd op 10 januari 2018

Op 12 december heb in een sporthorloge besteld, levertijd 3-5 werkdagen, nou maak daar maar 3 weken van. Meerdere malen mail contact gehad (nergens een telefoonnummer te vinden van dit bedrijf) Het pakketje zou nog niet geleverd zijn door vertragingen ivm het weer.. na mijn 3e mail bijna 3 weken na de besteldatum zou het opnieuw verzonden worden en ik kreeg inderdaad dezelfde dag een mail met een track en tracé nummer, hierdoor betwijfel ik of het überhaupt al verzonden was. Ik had al eerder gevraagd naar een track en tracé nummer maar hier kwam geen reanctie op. Maar goed het was verzonden dus ik dacht: “helemaal top!” Komt het pakketje de volgende dag binnen, helaas verkeerde kleur.. meteen weer gemaild, de juiste kleur zou dezelfde dag nog worden verstuurd.. nu een week verder nog steeds niet ontvangen.. ben er behoorlijk klaar mee. Één voordeel: je kan kiezen voor achteraf betalen, ik heb ook nog geen factuur ontvangen dus betalen kan en doe ik ook niet voordat het juiste product binnen is. Ze zitten denk ik niet te wachten op geld, heb wel al om de factuur gevraagd maar ook hierop geen reactie ontvangen.

Nooit iets ontvangen en geld ook niet terug

Ervaring van Nicole, toegevoegd op 27 november 2017

Maand moeten wachten op m’n product. Na veel mails heen en weer toch de bestelling kunnen annuleren. Het bedrag zou na 10 dagen op mn rekeningen komen te staan. Nu na ruim 1,5 maand nog niets vernomen......oplichters?!?!

Dashcam

Ervaring van Aat, toegevoegd op 30 augustus 2016

Goede Site super service Vriendelijk

Goede service

Ervaring van C. Mexmain, toegevoegd op 25 februari 2016

Goede service, was eerst een beetje sceptisch. Bezorgtijd was 5/7 werkdagen maar binnen 4 dagen had ik mijn product thuis. Ik kon de status van mijn pakket volgen via DHL. Enige nadeel was dat ik niet de juiste versie thuis kreeg van het product dat ik besteld had, even gebeld en ze sturen direct het juiste product op. De verouderde versie van het product dat ik geleverd kreeg mag ik houden (natuurlijk wel na goed aantonen dat het het verkeerde product was). Er word wel aangegeven op de site dat het afgeprijsd is naar een goede prijs, al heb ik ondervonden (met 1 product) dat de (afgerijspde) prijs het zelfde is als bij vergelijkende websites Maar al met al zeer tevreden en een aanrader om hier wat te bestellen.

Ervaring van Me, toegevoegd op 11 februari 2015

Leuke webshop, soms zijn de deals niet zo goed dus alle prijzen via Google vergelijken voordat je een aankoop doet.

» 24dealstore Review

Mijn ervaring plaatsen