24fotoophout ervaringen en beoordelingen

Wil je bij 24fotoophout.nl een foto op hout laten bedrukken, maar weet je niet of ze kwaliteit leveren of heb je andere vragen. Lees dan de onderstaande ervaringen pagina. Bezoekers van onze website hebben 24fotoophout beoordelingen gegeven. Deze reviews geven je wellicht een goed beeld van 24fotoophout.

Mijn ervaring plaatsen

Over 24fotoophout

Ken je dat? Je hebt jouw droomhuis gevonden. Na de verbouwing ben bezig met de inrichting. Wellicht de moeilijkste keuze komt het laatst: wat hang ik aan de muur?

Ongetwijfeld zijn er velen onder ons die iets van 13 in een dozijn van Ikea aan de muur hangen en het allemaal wel goed vinden. Er zijn ook mensen die vinden dat wat er op de muur komt de 'finishing touch' van de hele inrichting is.

Ben je op zoek naar iets persoonlijks? Iets wat niemand anders heeft? Surf eens naar www.24fotoophout.nl. Een mooie foto van jullie trouwdag op hout? Jouw bloedjes van kinderen aan de wand? De afdruk van een foto op hout geeft een heel bijzonder effect. Het is ook een uitgelezen product om die goede vriend of kennis met zijn of haar verjaardag eens te verrassen. Je hebt de keuze tussen; berkenhout, vurenhout of dibondhout. De kleinste afmeting is 40x40, de grootste 100x100.

Men levert behoorlijk snel, namelijk in 3 werkdagen. De verzendkosten blijven met 5,95 ook zeker binnen de perken.

Zeer tevrede

Ervaring van B van S, toegevoegd op 18 augustus 2014

Was een beetje huiverig maar toch de gok gewaagd. Het eindresultaat is verbluffend mooi en wij krijgen dit ook van mensen te horen die bij ons langskomen.

Hangt schitterend in de tuin

Ervaring van naima, toegevoegd op 7 april 2014

Een mooie foto laten afdrukken van onze vakantie in Noorwegen. hij hangt nu tegen de schutting, echt een plaatje

» 24fotoophout Review

Mijn ervaring plaatsen