2call.nl ervaringen en beoordelingen

2call heeft alle telefoonabonnementen gewoon voor je op een rijtje gezet. Handig als je het even niet meer weet waar je nu een goedkope iPhone 6 kan kopen. Alle ervaringen over 2call kan je weer bij ons lezen. Aan de hand van de beoordelingen weet je zo zeker of je de juiste keuze maakt om hier een abonnement af te sluiten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over 2call.nl

2call.nl is één van de grootste online webwinkels van Nederland die voordelige telecom aanbiedt.

Je vindt er zeer scherp geprijsde mobieltjes, abonnementen en sim only abonnementen. 2 Call kan lagere prijzen hanteren dankzij de partners waarmee ze samenwerken. Je kan ook bij hun terecht voor speciale verzekeringen omtrent je mobieltje! Bij een defect mobieltje kan je ook de hulp inschakelen van 2 Call, zij beschikken over een reparatiedienst.

Je kan met een goed gevoel shoppen bij 2 Call. Ze zijn in het bezit van verschillende keurmerken. Hierdoor voldoen ze aan de strenge voorwaarden. Op deze manier wordt de klant een correcte afhandeling gegarandeerd.

De levertijd bedraagt enkele werkdagen en kost je 6,95 euro. Als je wilt kan je ook kiezen om je bestelling af te halen in één van de vestigingen!

De klantendienst van 2 Call kan je ook gewoon bereiken als je een bestelling wilt uitvoeren. Je kan hun contacteren via de live chat (= vlotte afhandeling) of telefonisch.

Betaal niet meer teveel en ontdek de mooie formules bij 2 Call en je zal verteld staan van de scherpe prijzen!

» 2call.nl Review

Mijn ervaring plaatsen