2call.nl ervaringen en beoordelingen

2call heeft alle telefoonabonnementen gewoon voor je op een rijtje gezet. Handig als je het even niet meer weet waar je nu een goedkope iPhone 6 kan kopen. Alle ervaringen over 2call kan je weer bij ons lezen. Aan de hand van de beoordelingen weet je zo zeker of je de juiste keuze maakt om hier een abonnement af te sluiten.

Mijn ervaring plaatsen

Over 2call.nl

2call.nl is één van de grootste online webwinkels van Nederland die voordelige telecom aanbiedt.

Je vindt er zeer scherp geprijsde mobieltjes, abonnementen en sim only abonnementen. 2 Call kan lagere prijzen hanteren dankzij de partners waarmee ze samenwerken. Je kan ook bij hun terecht voor speciale verzekeringen omtrent je mobieltje! Bij een defect mobieltje kan je ook de hulp inschakelen van 2 Call, zij beschikken over een reparatiedienst.

Je kan met een goed gevoel shoppen bij 2 Call. Ze zijn in het bezit van verschillende keurmerken. Hierdoor voldoen ze aan de strenge voorwaarden. Op deze manier wordt de klant een correcte afhandeling gegarandeerd.

De levertijd bedraagt enkele werkdagen en kost je 6,95 euro. Als je wilt kan je ook kiezen om je bestelling af te halen in één van de vestigingen!

De klantendienst van 2 Call kan je ook gewoon bereiken als je een bestelling wilt uitvoeren. Je kan hun contacteren via de live chat (= vlotte afhandeling) of telefonisch.

Betaal niet meer teveel en ontdek de mooie formules bij 2 Call en je zal verteld staan van de scherpe prijzen!

Snelle levering + goedkoop

Ervaring van Joy, toegevoegd op 20 juli 2014

Binnen een dag de telefoon in huis. Ik heb op meerdere sites gekeken maar 2call kwam als goedkoopste uit de bus. Topwinkel dit.

Prijzen kloppen niet

Ervaring van E.V, toegevoegd op 25 april 2014

er staat op de site dat een sim only abonnement 6 euro kost krijg ik een factuur van 8 euro, waar kan ik terecht voor het veschil 2call? Ben zegt niets te kunnen doen. Ik snap dat de prijzen soms veranderen alleen ik ben daar niet op de hoogte van gebracht.

Wekenlang wachten

Ervaring van Bas, toegevoegd op 28 februari 2014

Na wekenlang wachten en heen en weer bellen en mailen heb ik eindelijk mijn telefoon binnen. Als ik vante voren had geweten dat het zo lang zou duren bij 2call had ik mijn telefoon wel in de winkel gehaald. Betere communicatie op jullie site met de verwachte levertijd zou een hoop ergenissen schelen.

gratis laptop

Ervaring van Fek, toegevoegd op 18 januari 2014

Heb een abbo afgesloten met gratis laptop. Opzich is de telefoon wel fijn alleen de laptop vindt ik niet echt fijn werken. beste wel traag, maarja gratis

» 2call.nl Review

Mijn ervaring plaatsen