4activekidz ervaringen en beoordelingen

4activekidz is een webwinkel gespecialiseerd in outdoor kleding voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar. Je kunt er terecht voor winterkleding en kleding voor bepaalde sporten. Op onze website kun je de ervaringen van klanten van 4activekidz lezen en zien welke beoordelingen gegeven worden aan deze webwinkel.

Mijn ervaring plaatsen

Over 4activekidz.nl

4activekidz.nl is een online webwinkel waar je (buiten)sportkleding kan kopen voor jouw kinderen.

4 Active Kidz vindt het enorm belangrijk dat jouw kinderen veilig maar ook comfortabel buiten kunnen spelen in kwalitatieve kleding. Je kan bij hun kleren kopen voor de kinderen tussen de 2 en 16 jaar oud. Het aanbod is voor namelijk gericht op buitensportkleding, maar je vindt er ook kleding om wintersporten mee uit te oefenen, zwemkleding, fietsgerief... We kunnen dus concluderen dat ze beschikken over een zeer breed assortiment.

Zoals eerder gezegd hecht 4 Active Kidz veel waarde aan de kwaliteit. Daarom verkopen zij enkel merken die dit ook kunnen garanderen waaronder Color Kids, Maier Sports, Reima...

Doordat hun producten regelmatig uitgebreid worden kan je ook koopjes op de kop tikken in de rubriek "sale". Profiteer hier zeker van.

De bezorging bij jou thuis is ook volledig gratis wanneer je een bestelling plaatst van meer dan 75 euro, anders betaal je 3,95 euro verzendkosten.

Indien je opmerkingen hebt of met vragen zit dan staat de klantendienst voor je klaar. Deze zijn te bereiken via het online contactformulier.

wintersport oufit

Ervaring van Mona D, toegevoegd op 29 december 2014

Een complete wintersport outfit gekocht voor onze zoon. Helemaal klaar om te vertrekken nu. Het fijne is dat alles past en Bas vindt de kleurtjes geweldig

Verzendkosten

Ervaring van Cynthia, toegevoegd op 4 september 2014

Kom net niet aan de 75 euro zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen, jammer maar op deze manier hoeft het van mij niet. Waarom nog verzendkosten betalen in 2014??

» 4activekidz Review

Mijn ervaring plaatsen