50five ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over 50five.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over 50five

50five.com is een webshop met allerlei thermostaten voor in huis. Omdat elk huis uniek is en iedere bewoner weer andere wensen heeft, hebben zij een uitgebreid assortiment waaruit je kunt kiezen. 50five.com biedt je verschillende producten tegen verschillende prijzen. De bezorging vindt plaats waar en wanneer jij het wilt. Als je opzoek bent naar een bedrijf met goede en breed uitgebreide service, dan is dit een goede webshop. De webshop is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar en biedt hier een persoonlijke service. De webshop biedt extra garantie op bepaalde producten. Zo hebben de meeste producten standaard 2 jaar garantie. Omdat de webshop staat voor zekerheid en betrouwbaarheid bieden ze op bepaalde producten 3 jaar garantie. Op deze manier staan ze helemaal achter hun producten en website. Het verzenden en bezorgen van je producten is gratis. Retourneren kan binnen 14 dagen en betalingen kunnen veilig worden voldaan via iDeal.

Slechte service

Ervaring van Wouda - Stapel, toegevoegd op 3 december 2017

Wij hebben een Nest/Cam gekocht die het voor 5 minuten heeft gedaan. Direct hebben wij telefonisch contact opgenomen met 50five om tot een oplossing te komen, het callcenter zei dat er contact met ons opgenomen zal worden. Nu na drie dagen mailen en bellen, nog geen antwoord gekregen. Wat een enorme slechte service!! Dit bedrijf is GEEN aanrader, kijk uit.

geen goed feedback bij levering

Ervaring van Scholten, toegevoegd op 2 juni 2017

De eerste bestelling blijkt niet geleverd. Dit terwijl de track and trace van post.nl aangeeft dat dit wel het geval. Echter het adres wat track and trace aangeeft is niet juist. Hierover de klantenservice van 50five benaderd. Na enige aan dringen en uitleggen dat wij geen bestelling hebben ontvangen, heb ik een nieuwe track and trace gekregen. Wederom met een half adres. Weer 50five geinformeerd. Helaas nog geen reactie. Ben benieuwd naar de oplossing. Kortom: De klantenservice is niet direct te bereiken. Er wordt wel opgenomen, maar de persoon die de klacht ontvangen kan niks. Kan het alleen maar doormailen. Post.nl laat het afweten. Ik vermoed door een administratieve fout bij het fullment bedrijf van 50five. Allemaal niet erg, maar wel vervelend.

Eerdere ervaring positief hersteld

Ervaring van Aico Kampman, toegevoegd op 27 januari 2017

Onlangs schreef ik een review waarin ik aangaf dat deze webwinkel niets meer liet horen nadat ik een bestelling had geplaatst en betaald. Inmiddels is alles correct opgelost en heeft men mij zowel per email als ook telefonisch laten weten dat de bestelling onderweg is. Als men in beginsel de communicatie iets beter had verzorgd dan had ik de recensie niet hoeven plaatsen, echter...men heeft uitgelegd hoe dit is gekomen. Daarbij geeft men ook aan te willen leren van foutjes en dit direct aanpakt. Het lijkt uiteindelijk goed te komen. Toch een goede en aanbevelingswaardige webwinkel.

correct, snel en goede prijs

Ervaring van Hil, toegevoegd op 1 maart 2016

Op vrijdag aan het begin van de avond een bestelling gedaan maar bij de betaling ging wat fout. Even gebeld en direct te woord gestaan waarbij werd aangegeven dat e.e.a. in het systeem zou worden nagekeken en ik de volgende ochtend zou worden teruggebeld. Echter zelfde avond nog een mailtje met hierbij als offerte mijn bestelling. Ik kon of een andere betalingswijze kiezen of opnieuw proberen. Dit laatste gedaan en per omgaande een bevestiging. Volgende ochtend even een mailtje gestuurd wat de oorzaak was en melding gemaakt van de nieuwe bestelling, direct weer antwoord. Op zaterdagochtend was de levering bij de verzender (DPD) maar omdat deze niet op zaterdag en zondag niets uitlevert de bestelling op maandag ontvangen. De prijs van de bestelde Netatmo (weerstation + regenmeter) was erg scherp. Kortom: snel en correct gereageerd, goede service en scherp prijs. Zeker aan te bevelen!

Ervaring van Frits, toegevoegd op 7 september 2015

Thermostaat was hier het goedkoopst, snelle verzending en makkelijke installatie maakt het verhaal compleet.

» 50five review

Mijn ervaring plaatsen