5cc ervaringen en beoordelingen

Design artikelen bestel je vandaag de dag eenvoudig bij 5cc.nl, maar wil je alles weten over de service van 5cc.nl of de levertijd? Lees onze reviewpagina van 5cc.nl. Hier vind je ervaringen van klanten. Het gaat om beoordelingen over allerlei aspecten van 5cc.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over 5cc

De website 5cc.nl is een internetwinkel waarop vele exclusieve woonaccessoires gekocht kunnen worden. Er staan woonaccessoires op voor iedere woonruimte. Hierbij kunt u denken aan de woon- en badkamer. Ook voor het toilet, keuken en tuin zijn er vele producten voorradig. Naast deze producten zijn er ook sfeerhaarden, brievenbussen of universele woonaccessoires te bestellen. Al deze producten zullen, als u ze in huis heeft, opvallen. Het zijn ook producten die zich uitstekend lenen om als cadeau aan te bieden. U kunt ook 5cc cadeaubonnen geven bij een bepaalde gelegenheid. Wanneer u de website bezoekt moet u zeker niet vergeten de aanbiedingen, die er altijd zijn, te bekijken.

Bestelling
Wanneer u het product besteld heeft kunt u de betaling geheel online verwerken. Er zijn vele betaal mogelijkheden.

Levering
Omdat bijna alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn worden ze een dag na de bestelling thuis afgeleverd. Bestelling boven de €50, - worden gratis thuis bezorgd. Je hebt bij 5cc.nl een zichttermijn van 14 dagen. U kunt tot 14 dagen na aflevering het product zonder opgaaf van reden terug sturen. U krijgt daarbij het volledige aankoopbedrag terug en de eventuele verzendkosten van het terugsturen.

Origineel

Ervaring van Maud, toegevoegd op 2 juli 2014

Veel leuke hebbedingetjes, werkt erg verslavend 5cc

Fijne klok

Ervaring van Frederieke, toegevoegd op 28 maart 2014

Een klok besteld van het merk Karlsson. Binnen 2 dagen in huis, goede prijs als je het vergelijkt met andere webshops.

» 5cc Review

Mijn ervaring plaatsen