6deals ervaringen en beoordelingen

Dagelijks worden er 6 deals geplaatst op de website 6deals.nl. Deze deals zijn vaak scherp afgeprijsd met kortingen tussen de 50 en 90 procent. Lijkt dit je wat en wil je meer weten over deze website. Laat de ervaringen en beoordelingen van andere mensen je meer vertellen over deze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over 6deals

6deals.nl is een online platform waar je deals kan kopen met grote kortingen!

Elke dag kan je bij 6 Deals terecht voor 6 nieuwe deals. De deals kunnen bijvoorbeeld bestaan uit leuke of spannende activiteiten, toffe gadget... Op de website vind je verschillende rubrieken waaronder mooi & gezond, wonen & koken, elektronica & gadgets, alle deals en kerstdeals. Dankzij deze rubrieken kan je snel navigeren op de site naar deals die bij jouw aansluiten. Schrijf je zeker in de mailinglijst want dan mis je nooit meer een deal! Iedere dag zal je de nieuwsbrief ontvangen met de nieuwste 6 deals!

Bij sommige artikelen worden er geen verzendkosten aangerekend bij andere dan weer wel. Dit is afhankelijk van de leverancier, en wordt ook duidelijk vermeldt bij de aankoop.

Heb je vragen over één van de deals? Of heb je een tof idee om 6 Deals te verbeteren? Dan staat de helpdesk voor je klaar! Zijn zijn te bereiken via e-mail of door het online contactformulier volledig in te vullen.

Perfecte Service

Ervaring van Han Happel, toegevoegd op 30 april 2018

Ik heb bij 6deals twee LED-lichtsnoeren van Grundig gekocht. Eén ervan was kapot. Na een mail hierover aan 6deals kreeg ik direct een reactie. Ze sturen gewoon een nieuwe. Kortom, super tevreden over 6deals!!!!

vraag aan sixdeals

Ervaring van Joeri van Z., toegevoegd op 13 november 2014

Beste Sixdeals, Kunnen jullie mij alsjeblieft uitschrijven op jullie mailinglijst, dit is spam.

Superscherpe aanbiedingen

Ervaring van Pepijn, toegevoegd op 5 november 2014

Kende 6deals niet maar kreeg opeens een email van ze. Vraag me niet hoe, maar gelijk een iphone lader gekocht die ik net nodig had. Zet 6deals op het lijstje van dagaanbiedingen sites die ik dagelijks bezoek.

» 6deals Review

Mijn ervaring plaatsen