88mobile ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal review en ervaringen over 88mobile. Bekijk met welk netwerk je belt en informatie over het bedrijf achter 88mobile. Alle beoordelingen worden geschreven door klanten van 88mobile. Zelf een recensie of ervaring achterlaten kan ook op deze pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over 88mobile

88mobile is een mobiele provider die zich vooral richt op de internationale beller en Chinese gemeenschap. Dat zie je al terug in de naam: zo staat het getal 88 in de Chinese cultuur voor geluk en blijdschap of fortuin en welvaart. De provider is het juiste adres voor mensen die regelmatig naar het buitenland bellen en op zoek zijn naar een betrouwbaar sim only-abonnement of prepaidpakket. 88mobile maakt gebruik van het hoogwaardige netwerk van T-Mobile en voor internationale gesprekken wordt gebruik gemaakt van de wereldwijde telecomaanbieder ElephantTalk. Bij 88mobile profiteer je zowel bij binnen- als buitenlandse gesprekken van zeer goedkope tarieven. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd gebruikmaken van de gratis klantenservice. Deze is zowel telefonisch als online bereikbaar in de talen Nederlands, Engels, Mandarijn en Kantonees. Daarnaast is alle informatie over onderwerpen zoals verkooppunten, bezorgen, nummerbehoud en zakelijke abonnementen allemaal overzichtelijk terug te vinden op de website.

Perfect!

Ervaring van Romana, toegevoegd op 28 maart 2016

Ik ben echt supertevreden met 88 mobile! Ik ben zit er nu al bijna een jaar en nog steeds tevreden! Ik ga helaas toch overstappen naar T-mobile omdat ze maar tot 1Gig internet gaan en ik ga daar maandelijks overheen. Ik heb voor mezelf een plafond ingesteld dus ik betaal nooit te veel. Als ze meer mobile data aan hadden geboden zou ik er wel blijven, ik heb minimaal 3 Gig aan data nodig. Wanneer ik aan mijn plafond zat stopte ik mijn Vodafone prepaid kaart erin voor de resterende dagen, hiermee had ik heel weinig bereik! Met 88 mobile had ik altijd bereik, ze werken via het netwerk van T-mobile vandaar dat ik ook naar hun overstap en niet naar Vodafone.

Ervaring van klaas, toegevoegd op 13 maart 2015

Misleidende reclame op de website. sim-only80 2,40 12maanden dat er wordt geadverteerd dat je voor maandelijkse 2,40 80min/sms hebt, maar je zendt circa 30 smsjes en hebt nog niets gebeld, dan zit je al op 2,40 Als je verder doorgaat met sms of bellen, dan loopt de gebruikskosten echter verder op en betaal je de reguliere tarief(buiten de bundel) Dit is geen goedkope abonnement en volkomend misleide reclame.Ondanks goede service kan ik helaas maar met 1 ster beoordelen

Super klantenservice

Ervaring van Rene, toegevoegd op 16 oktober 2014

Lekker goedkoop als je niet heel veel belt Ik had probleem met internet maar de klantenservice en melde dit via de website Ik kreeg direct een telefoontje van een 88 Mobile medewerker die heel geduldig mijn telefooninstellingen met mij is nagelopen. Na het verwijderen van een typefout werkte alles prima.. ik heb ook erg snelle verbinding.

Net lid geworden

Ervaring van Bertinus, toegevoegd op 29 september 2014

Ik heb net een abonnement afgesloten, ik laat binnenkort weten hoe het bevalt, tot nu toe gaat alles prima.

Op zoek naar ervaringen

Ervaring van Anja, toegevoegd op 7 september 2014

Wie heeft er ervaringen met 88mobile, zijn wel goedkope abonnementen maar vertrouw het niet.

» 88mobile Review

Mijn ervaring plaatsen