Adam Underwear ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Adamunderwear en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Adam Underwear

Op de website van adamunderwear.com kun je ondergoed kopen. Adamunderwear maakt boxers voor mannen. Ze zijn speciaal voor mannen met karakter. Dat kun je zien aan de designs. De boxers hebben een comfortabele pasvorm en worden van de beste materialen gemaakt.

Bestelling, retour zenden en betalen
De bestelling wordt in een niet herkenbare verpakking naar de klant gezonden. Zodra er een order is ontvangen en betaald gaat de bestelling de deur uit. De gemiddelde levertijd van een bestelling duurt 1 tot 2 werkdagen. Indien het niet mogelijk is om de order op tijd bij de klant af te leveren dan zal men daarvan de klant op de hoogte stellen. Indien de bestelling is aangekomen, maar het product voldoet niet aan de verwachting van de klant, dan kan men het product retourneren of omruilen. Het moet in de originele doos worden teruggezonden. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening. Het kan tot ongeveer 10 dagen duren voordat het geld, dat u betaald heeft, is teruggestort. Het betalen van het product kan op verschillende manieren. Zo kan men betalen met PayPal, Mastercard, iDeal, Creditcard en Bitcoin.

Ervaring van Igmar, toegevoegd op 14 april 2016

Mijn favoriete boxer merk, snel in huis en goede prijzen.

Ervaring van Bas, toegevoegd op 14 juli 2015

Vlak voor vakantie nog een paar boxers nodig, konden snel uitgeleverd worden. had een mailtje gestuurd of ze haast konden maken en het was geen probleem

» A-dam Underwear review

Mijn ervaring plaatsen