A2koi ervaringen en beoordelingen

Ben je op zoek naar een website voor het kopen van koi (gerelateerde) artikelen? Op A2Koi.nl kun je tal van dit soort artikelen kopen. Eerst raden we je aan om A2Koi.nl ervaringen te lezen. Zelf kun je ook beoordelingen achterlaten als je een product of meerder producten bij A2Koi.nl hebt gekocht.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over A2koi

Wanneer u een liefhebber bent van een koi vijver kunt voor alle inlichtingen en producten terecht op de website van a2koi.nl. Het is een zeer uitgebreide website waarop u alles kunt bestellen maar ook de antwoorden kunt krijgen als u vragen heeft.

Bezoek
Wanneer u in de buurt bent, Kerkdriel, dan is een bezoek aan de showroom zeker aan te bevelen. Er zijn 35 bassins en ongeveer 7000 koi op voorraad van ruim 20 bekende kwekers. Ook al het voer wat van belang is voor de koi en eventuele medicijnen zijn er te verkrijgen.

Bestellen
Het is mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, koi te bestellen. Het is ook mogelijk koi te bestellen in de showroom, telefonisch of per mail. Bij a2koi.nl kan je de totale aankoop online afhandelen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. De aflevering van de bestelling wordt door DHL gedaan. De kosten per verzending bedraagt €4,95. Indien het bestelde product niet voldoet aan de verwachting kunt tot 14 dagen na levering het product terug sturen. Voldoet het teruggestuurde product aan de voorwaarden dan heeft u binnen twee uw geld terug.

» A2koi Review

Mijn ervaring plaatsen

A2koi ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews