Aanzee.com ervaringen en beoordelingen

Ben je echt toe aan een vakantie? Aanzee.com biedt de mooiste vakanties in bungalows. Maar hoe weet je zeker dat je veilig een vakantie kan boeken bij Aanzee.com? Lees hier alle beoordelingen en ervaringen van gasten die geboekt hebben bij deze website. Je weet zo zeker of jouw vakantie geslaagd gaat worden als je boekt via deze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Aanzee.com

Via de website aanzee.com vind je vakantiehuizen, vakantieparken en bed & breakfasts aan de Nederlandse kust. De huizen die verhuurd worden via Aan Zee zijn meestal particulier eigendom. Ze zijn door de medewerkers van Aan Zee allemaal bezocht en goedgekeurd. Daarna vindt jaarlijks een inspectie plaats. Het aanbod varieert van luxe vakantiebungalows tot eenvoudige huizen met een bijzondere uitstraling of unieke ligging. Alle huizen moeten aan een minimum aantal comforteisen voldoen en zijn gelegen in een natuurlijke, groene omgeving.

Het boeken van een huis via Aan Zee gaat eenvoudig via internet door het in ingeven van enkele zoekcriteria op de website, zoals de gewenste aankomstdatum, de verblijfsduur en het aantal personen. Met een muisklik wordt beschikbare accommodatie voor je gezocht. Je kunt de zoekresultaten nog verfijnen door het type accommodatie aan te klikken, een thema, het aantal slaapkamers of andere kenmerken. Wie liever belt, kan telefonisch een vakantiehuis reserveren.

Aan Zee wil duurzaam toerisme stimuleren. In de huizen is meestal informatie aanwezig over winkels en uitstapjes is de buurt, zodat je de auto kunt laten staan.

Het verhuren van een eigen vakantiehuis kan ook via Aan Zee. Aan Zee is lid van ANVR en aangesloten bij SGR.

» Aanzee.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Aanzee.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews