Accorhotels.com ervaringen en beoordelingen

Accorhotels.com is een grote hotelgroep vol bekende namen waar je vast al een keer van gehoord hebt. Wie kent bijvoorbeeld niet de Mecure, Novotel of Ibis hotels? Ervaringen en beoordelingen over de Accorhotels.com lees je hier online. Laat ons weten wat we kunnen verwachten van een weekendje weg.

Mijn ervaring plaatsen

Over Accor Hotels

Op accorhotels.com vindt je snel een Accor hotel in de stad of omgeving waar je naar toe gaat. De groep Accor heeft hotels in vele landen waardoor je altijd zeker bent van een bepaalde kwaliteit van het hotel dat je boekt. Er zijn verschillende manieren om een hotel te zoeken op deze website, zo kun je zoeken op arrangement, op bestemming, op merk of op aanbiedingen. Ga je met je gezin op vakantie? Kijk dan bij de speciale gezinsaanbiedingen. Zin om er een weekendje tussenuit te gaan? Ook dan vindt je speciale aanbiedingen op accorhotels.com. Wanneer je een hotel gereserveerd hebt kun je deze online bekijken en eventueel annuleren. Je hebt dus alles onder handbereik. Ook je bedrijf reizen zijn te regelen via de website, zo kun je het hotel boeken, een auto regelen etc. Kortom, waar je ook naartoe wilt, het is bijna zeker dat je daar een hotel van de Accor groep vindt.

Klantenservice

Ervaring van Laurens, toegevoegd op 14 augustus 2019

Hoi, heb nu al 3x geprobeerd jullie klantenservice te bellen, nadat ik eindelijk iemand aan de lijk krijg wordt de verbinding weer verbroken. En ik wil alleen een pw voor mijn account opvragen, want dat lukt niet via de mail.

Ervaring van Marja, toegevoegd op 11 januari 2015

Zeer vriendelijke medewerker van Accor Hotel Antwerpen had onze portemonnee gevonden, ze heeft deze aangetekend verstuurd naar ons adres. Dit is zeer nette service, wij raden dit hotel dan ook bij iedereen aan.

Ervaring van Marcel Groen, toegevoegd op 11 december 2014

Boeken deze hotels vooral als we op doorreis zijn, de kamers zijn gewoon goed, ontbijt lekker, zeker in Frankrijk.

» Accor Hotels Review

Mijn ervaring plaatsen