Acesdirect.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Acesdirect.nl en lees of deze webwinkel betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Aces Direct

Dit is ACES Direct: een van de meest gerenommeerde een toonaangevende leveranciers van It van Nederland. De webwinkel verkoopt verschillende soorten IT-hardware, maar biedt meer dan producten alleen. Het bedrijf is namelijk ook gespecialiseerd in het leveren van IT-diensten en IT-oplossingen. Daarbij ligt de focust op een aantal speerpunten: kwaliteit, servicegerichtheid, veelzijdigheid en deskundigheid.

Op ACESDirect.nl vind je meer dan één miljoen producten die allemaal op een of andere manier zijn verbonden met de wereld van de informatietechniek. Daarbij staan ze bekend om hun goede service en hoge mate van klanttevredenheid. Bovendien werken ze volgens het principe van eenvoud: er is één aanspreekpunt voor vragen, waardoor je nooit te maken krijgt met het eindeloos doorverbinden van verschillende telefoontjes. ACES Direct is ook in te schakelen voor in het goede banen leiden van werken met de cloud, netwerkverbindingen, werkplekken, en meer. De meer dan vijftig medewerkers zijn daardoor met regelmaat onderweg om klanten te ondersteunen tijdens de dagelijkse uitvoering van de IT-activiteiten.

Ervaring van Maarten Geertsman, toegevoegd op 18 november 2014

Duidelijke site en de prijzen zijn ook ok. Ga hier vaker bestellen

Ervaring van Lonneke, toegevoegd op 17 oktober 2014

Bestelling was verkeerd gegaan, even gemaild, en daarna was het opgelost, ze hebben een nieuw product gestuurd, kostenloos, Chapeau voor ACES DIRECT.

» Aces Direct Review

Mijn ervaring plaatsen