Actie van de dag ervaringen en beoordelingen

Lees een groot aantal ervaringen en beoordelingen over Actie van de Dag. Op deze pagina vind je positieve en negatieve beoordelingen die zijn geplaatst door klanten. Door beoordelingen te verzamelen hopen wij een goed beeld te kunnen schetsen van de dienstverlening. Bekijk ook of er keurmerken aanwezig zijn en neem bij vragen contact op met het bedrijf.

Mijn ervaring plaatsen

Over Actie van de dag

Actie van de dag is onderdeel van Emesa, ook eigenaar van onder meer Vakantieveilingen. Elke dag verschijnen er nieuwe aanbiedingen, vooral op het gebied van vakanties en uitjes. Deze aanbiedingen zijn maar beperkte tijd geldig, vandaag de lage prijzen. Elke avond om 12:00 uur verdwijnen de oude acties en komen er nieuwe acties op de site. Door middel van de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste acties. Er kan onder meer betaald worden met iDeal en creditcard. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de actie uitverkocht is voordat de eindtijd is bereikt. Bij de meeste acties wordt gevraagd om het totaalbedrag direct af te rekenen. Annuleren is in sommige gevallen mogelijk, hier zijn dan meestal wel extra kosten aan verbonden. Enkele populaire producten zijn Efteling, Hellendoorn, weekendje Parijs en goedkoop parkeren bij Schiphol. Door een account aan te maken kan je in het vervolg sneller een boeking maken. In de meeste gevallen krijg je na bestelling de producten direct in jouw mailbox. Dit geldt dan voor vakanties, uitjes en arrangementen. Koop je een product dan wordt deze binnen 10 werkdagen verzonden.

kan niet uitschrijven voor de nieuwsbrief

Ervaring van Eline D., toegevoegd op 16 mei 2014

Krijg elke dag mail van actie van de dag, deze wil ik niet meer s.v.p verwijderen

Uitstekende klantenservice

Ervaring van van Vliet, toegevoegd op 2 januari 2014

Had een vraag over een gekocht arrangement. Binnen 10 minuten had ik antwoord per mail.

Groot voordeel mogelijk

Ervaring van Karin, toegevoegd op 26 augustus 2013

Sommige acties zijn scherp geprijsd, maar vergelijk de aanbiedingen met andere sites want soms is goedkoop duurkoop. Pretparkkaarten en kaarten voor museum zijn vaak spotgoedkoop.

» Actie van de dag review

Mijn ervaring plaatsen