Actiecanvas.nl ervaringen en beoordelingen

Steeds meer mensen kiezen voor een foto op canvas. Een foto op canvas is mooi voor in de woonkamer of in een andere willekeurige kamer. Als je een foto op canvas gaat bestellen is het wel raadzaam om te kiezen voor een betrouwbare shop. Op deze pagina lees je beoordelingen en ervaringen van gebruikers die een foto op canvas hebben besteld bij Actiecanvas.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Actiecanvas

actiecanvas.nl is een online aanbieder waar je terecht kan voor leuke canvassen.

Actie Canvas biedt enkel canvassen van hoge kwaliteit. Je kan er gepersonaliseerde canvassen maken. Dit is heel eenvoudig in gebruik. Het enige wat je moet doen is een leuke foto uploaden en kiezen of je effecten wilt toevoegen. Je kan kiezen uit het zwart-wit effect of sepia. Het is ook mogelijk om een wandbeugel bij te bestellen of een houten baklijst. deze baklijst is te verkrijgen in het zwart, of wit gelakt. De canvassen worden professioneel gedrukt en daarna stevig opgespannen op een frame.

Bij elke bestelling betaal je 6,95 euro aan verzendkosten. Zodra de bestelling is afgerond zal jouw canvas gemaakt worden. Je zal deze binnen enkele werkdagen bij jouw thuis in ontvangst mogen nemen. Op de website vind je trouwens ook klantenreacties terug.

Als je vragen hebt over de canvassen of je zou graag meer informatie willen over bepaalde kortingen of aanbiedingen, dan staat de klantenservice van Actie Canvas voor je klaar. Je kan hun bereiken via e-mail of telefonisch.

» Actiecanvas Review

Mijn ervaring plaatsen

Actiecanvas.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews