Activity International ervaringen en beoordelingen

Ben je op zoek naar een goede site over vrijwilligerswerk in het buitenland, werkvakanties en taalcursussen en ben je uitgekomen bij Activityinternational.nl? Lees voordat je bijvoorbeeld een werkvakantie boekt eerst ervaringen. Er zijn diverse gebruikers die beoordelingen hebben geschreven over Activityinternational.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Activity International

Wil je een unieke vakantie meemaken? Wil je graag gaan werken in het buitenland? Of wil je graag vrijwilligers werk gaan doen? Activity International zal je hier graag bij ondersteunen. Zij bieden namelijk werkvakanties aan, maar ook vrijwilligerswerk, taalcursussen, au pairs, stages... Het is heel simpel. Op de website kies je het land en wat je er wilt gaan doen. Je krijgt dan alle nodige informatie te zien en de mogelijkheden die er zijn via Activity International. Je kan ook het gratis magazine van Activity International aanvragen via de website. Je kan het digitaal ontvangen of via de post. Meld je ook zeker aan op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van het aanbod van Activity International. Zit je vast met het kiezen van een reisverzekering? Dan kan Activity International je hier bij helpen.

Heb je vragen over bepaalde reizen? Wil je graag meer informatie over bepaalde formules? Of je wilt misschien graag een brochure ontvangen? Dan zal de klantendienst van Activity International je hier graag mee verder helpen. Je kan hun contacteren via e-mail of telefonisch.

» Activity International Review

Mijn ervaring plaatsen

Activity International ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews