Adam Voyages ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Adam Voyages en lees of dit reisbureau betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Adam Voyages

Adam Voyages is gespecialiseerd in zeilen langs de Turkse kust op traditioneel gebouwde houten zeiljachten. Men hoeft geen ervaring met zeilen te hebben want de zeilschepen zijn bemand met professionele zeilers. Helpen met het zeilen mag maar moet niet.
Op de homepage kan men verschillende afreisdata en periodes terugvinden om de zeilreis te reserveren. Tevens kan men via een online formulier meer informatie kan vragen over de zeilreis zelf. De gemiddelde leeftijd om aan deze zeilreizen deel te nemen ligt tussen de 25 en 45 jaar. De route is steeds dezelfde en vindt men terug op de startpagina zodat u weet aan welke steden u aanmeert. Ook tal van foto's over de zeilreis vindt men terug op de homepagina.
Boeken kan via een online formulier om na te gaan of er nog plaats is die desbetreffende data. Bij bevestiging is je boeking definitief. Men kan via de homepage ook inschrijven voor de nieuwsbrief die meer informatie bevat over de zeilreizen.

Ervaring van Pia en Miech, toegevoegd op 16 juli 2014

Op aanraden van vrienden dit jaar voor het eerst geboekt bij Adam Voyages. Heerlijk genoten van het varen en het lekkere eten. Elke dag veel afwisseling en de groep mensen was superleuk. Wij gaan volgende week alvast boeken voor onze aankomende vakantie.

» Adam Voyages Review

Mijn ervaring plaatsen