Adam.nl ervaringen en beoordelingen

Jassen, schoenen, pakken en nog veel meer mannenkleding vind je bij Adam. Dat allemaal tegen een goede prijs ook nog! Meer weten over de mannenkleding van Adam? Lees de reviews en bekijk de beoordelingen op onze website. Mensen die geschreven hebben over Adam beschrijven hun ervaringen in deze reviews.

Mijn ervaring plaatsen

Over adam.nl

Adam is eigenlijk de grootste multibrandstore in heel Nederland. Op dit moment zijn er zo’n 46 Adam winkels en heb je een ruime keuze tussen sportieve collecties van Nederlandse handen tot internationale topmerken. Elke Adam winkel heeft zijn eigen mix van kleding zoals Hugo Boss, Gaastra, Mc Gregor en nog zoveel meer topmerken die je in de webshop kunt kopen tegen een prikje. Adam is het unieke met zoveel merken onder één en het zelfde dak.

Niets zo gemakkelijk

Op de site kun je onder andere jassen kopen of overhemden van topmerken die minstens 20% minder betaalt dan elders. Broeken, kostuums, colberts, schoenen noem het maar op en Adam heeft het allemaal in huis. Alles wat je koopt, word je gratis verzonden en als er iets niet bij is wat goed is, kun je het gratis terug sturen. Betaal je vandaag nog dan kun je de volgende dag al genieten van de topmerken. Koop je online, haal je het gratis af in de winkel.

Ervaring van Vo, toegevoegd op 22 augustus 2014

Mooie winkel. je wordt er altijd fijn geholpen met kledingadvies op maat.

Ervaring van Sjors, toegevoegd op 9 maart 2014

mijn favoriete kleding winkel in Capelle

» adam.nl Review

Mijn ervaring plaatsen