Adslwinkel ervaringen en beoordelingen

Beoordeel door middel van ervaringen of Adslwinkel een betrouwbaar bedrijf is. De beoordelingen zijn geschreven op basis van ervaringen van klanten. Indien er een nieuwe beoordeling wordt toegevoegd lees je deze (na goedkeuring) op deze pagina. Lees de onafhankelijk geschreven reviews en recensies over Adslwinkel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Adslwinkel

Adslwinkel is een vergelijkingssite waar je diverse internet abonnementen kunt vergelijken op onder meer prijs en kwaliteit. Naast internet kan je er ook mobiel internet en digitale televisie vergelijken. Dit bedrijf heeft al meer dan 400.000 klanten gehad, dus je bent niet de eerste. Op alle aangeboden abonnementen geldt de laagste prijs garantie. Deze winkel is in het bezit van een Q-shop keurmerk. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het vergelijken van abonnementen. De klantenservice is 6 dagen in de week geopend. Het bedrijf is onderdeel van Nedconcepts. Door de postcode check zie je direct welke abonnementen beschikbaar zijn in jouw woonplaats. Het bonusprogramma levert extra voordelen op voor diegene die gaat overstappen naar een andere aanbieder. Alle bekende en minder bekende providers zijn opgenomen in de vergelijking.

Klantenservice in avond geopend

Ervaring van S. van der Mug, toegevoegd op 26 maart 2014

Had nog een vraag en kon tot 9 uur in de avond bellen, ideaal als je zoals ik vaak overwerkt. Pluim voor adslwinkel van mij

Nog steeds niet aangesloten

Ervaring van fam. van der Graaf, toegevoegd op 25 oktober 2013

Ben inmiddels 3 weken verder en kan nog steeds geen gebruik maken van mijn nieuwe abonnement. Hoe lang gaat dit nog duren?

» ADSLwinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen