Adultmatch.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Adultmatch en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Adultmatch.nl

Online kan je daten op adultmatch.nl. Op deze site vindt je alle profielen voor volwassenen met meer dan honderdduizenden profielen van mannen en vrouwen. Zelfs paren die andere paren zoeken kunnen zich vinden in deze site. Deze site is meer gericht op spannende en pikante ontmoetingen. Via de homepagina kan je onmiddellijk een profiel aanmaken door een gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Indien dit niet onmiddellijk lukt kan je altijd de klantendienst contacteren met alle vragen omtrent je inschrijving. Of naar de FAQ met de mogelijke problemen en oplossingen kijken.

Via de chat kan je al gemakkelijk contact leggen voor een eerste ontmoeting. Of op de community waar allerlei onderwerpen aan bod komen, kan je contact leggen voor een date.
In de online shop op de startpagina kan je terecht voor allerlei ondeugende speeltjes en ondergoed. In deze shop kan je heel gemakkelijk op onderwerp zoeken via de zoekfunctie op de rechterkant van de pagina.

Ervaring van Zouzu, toegevoegd op 2 mei 2015

Drukke site, echte date regelen is wel moeilijk, toch 2 keer gelukt. Wel ruimdenkende vrouwen die je niet bij RP of andere datingsite vindt.

Ervaring van Bart en Sofie, toegevoegd op 11 februari 2015

Wij zijn als stel ingeschreven en hebben regelmatig dates. Soms met een vrouw of ander stel een enkele keer met een single man.

» Adultmatch.nl review

Mijn ervaring plaatsen