Affilinet ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Affilinet en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Affilinet

Affilinet is de website waar je moet zijn als je geld wilt verdienen met je blog, je website of het forum dat je beheert. Je kan er ook terecht om de omzet van je webshop te vergroten. Wat doet Affilinet dan zo allemaal? Affilinet is een van de grootste affiliate netwerken in het land en helpt kort gezegd met affiliate marketing. Wat houdt dat in? De meting van de prestaties van online marketing-diensten en een vergoeding op basis van deze prestaties. Het is dus een contract tussen twee personen. Aan de ene kant de adverteerder en aan de andere kant de publisher of ook wel de beheerder van bijvoorbeeld een blog. Als publisher zorg jij op jouw website voor een link richting de website van de adverteerder. Deze zal daar afhankelijk van de overeenkomst dan voor betalen per bezoeker of eventueel per verkocht product voortvloeiend uit de doorverwijzingen. En Affilinet? Deze zorgen voor het netwerk waardoor dit allemaal mogelijk is.

Ervaring van SDimone, toegevoegd op 14 maart 2016

Voor mijn blog gebruik ik af en toe wat adverteerders van Affilinet. Verdien er ongeveer 50 euro in de maand mee, betalen keurig uit maandje later.

Ervaring van Bonjo de Gonjo, toegevoegd op 14 juli 2015

Ken deze partij uit Duitsland waar ik al jaren zaken met ze doe, een aantal grote travel partijen die ik vaak gebruik zoals Neckermann.

» Affilinet review

Mijn ervaring plaatsen