Afrikaplus ervaringen en beoordelingen

Wil je via Afrikaplus een reis boeken? Alvorens je dit gaat doen kun je het best een aantal reviews lezen van mensen die dit ook hebben gedaan en hierin hun ervaringen delen. Op basis van deze beoordelingen weet je zeker dat Afrikaplus.nl de website is waar je moet zijn.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Afrikaplus

Afrika plus biedt rondreizen door Zuid-Afrika en Nambië aan met een auto en een camper. De autorondreis duurt minimaal 13 dagen en maximaal 28 dagen. Voor een camperrondreis is het minimale duur 17 dagen en de maximale duur 29 dagen.
De reizen die je kunt boeken via Afrika Plus, boek je bij Aeroglobe INternational. Deze reisorganisatie is onafhankelijk organiseert verre reizen. Al 15 jaar is deze organisatie is al 15 jaar actief in Nederland en heeft kennis over de mogelijkheden van jouw vakantie.
De organisatie achter Afrika Plus is aangesloten bij het algemeen verbond van reisondernemingen, de Stichting Garantiefonds en Calamiteitenfonds. Het boeken van je vakantie bij Afrika Plus biedt kwaliteit en zekerheid in verband met de aansluiting bij het algemeen verbond van reisondernemingen. De aansluiting bij de Stichting Garantiefonds zorgt voor het waarborgen van je vooruitbetalingen. Het Calamiteitenfonds zorgt ervoor dat je verzekerd bent tegen gebeurtenissen die niet door je reisverzekering worden gedekt. Voorbeelden zijn: aanbevelingen en politieke onrust.

» Afrikaplus Review

Mijn ervaring plaatsen

Afrikaplus ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews