Agoda.com ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Agoda.com en lees of deze website betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Agoda

Ben je op zoek naar een mooi hotel voor een weekendje weg in eigen land? Zoek je het verder op en verlang je naar een fraaie accommodatie aan de Spaanse costa's? Of pak je het nóg avontuurlijker aan en wil je overnachten nabij een bijzondere tempel in Thailand? Waar je ook op zoek naar bent - je vindt het op Agoda.com. Deze website is een digitale aanbieder voor meer dan 650.000 verschillende hotels, villa's en appartementen overal ter wereld. Of je nu reist binnen Nederland, in Europa of naar de andere kant van de wereld: hier vind je de meest spectaculaire deals in een handig en helder overzicht.

Met topsteden als Londen, Rome, Parijs en San Francisco onder de gelederen biedt Agoda.com verblijven aan in alle hoeken van de wereld. Maar je hoeft niet per se een stedentrip te maken om hier te willen verblijven: ook landelijke streden in landen als Italië, Thailans en Indonesië zijn te vinden op deze handige verzamelsite.

Goede ervaring met Agoda.

Ervaring van Henk, toegevoegd op 3 september 2015

Vorig jaar 4 x geboekt bij Agoda. 1x was bij aankomst niets bekend van mijn komst. Di was snel opgelost door Agoda. Dus volgend jaar weer boeken bij Agoda.

Ervaring van Marlies Venema, toegevoegd op 13 juni 2015

Zeer goede hotelprijzen, veel beter dan de andere sites.

Ervaring van Sien, toegevoegd op 16 september 2014

Diverse vakanties geboekt via Agoda, goede prijzen direct bevestiging. Contact met de klantenservice verloopt ook prima.

» Agoda Review

Mijn ervaring plaatsen