Airtransat ervaringen en reviews

Bekijk reviews en ervaringen van mensen met vliegtuigmaatschappij Air Transat.

Mijn ervaring plaatsen

Over Airtransat

Air Transat is de grootste Canadese luchtvaartmaatschappij voor chartervluchten. De luchtvaartmaatschappij biedt wekelijks meerdere goedkoop geprijsde en bovendien rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar onder andere Calgary, Montreal, Toronto en Vancouver aan.

De luchtvloot bestaat uit 21 moderne Airbus toestellen van het type A330 en A310 en het bedrijf heeft ongeveer 2000 werknemers. Hiermee is het een van de grootste reisondernemingen in Canada. Reizen met Air Transat is comfortabel en veilig.

Vliegtickets kun je via airtransat.nl eenvoudig boeken. De website heeft een duidelijke indeling en het boekingsproces wijst zichzelf. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief brandstoftoeslag en andere vervoerderstoeslagen. Tijdens het reserveren van je vliegticket heb je de mogelijkheid om eventuele maaltijdkeuzes op te geven, bijvoorbeeld diabetes, kosher of zoutarm. Daarnaast kun je voor zowel de heen- als terugvlucht zelf een stoelkeuze op geven, hier zijn extra kosten aan verbonden. Je kunt er ook voor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Air Transat biedt een overzichtelijke website met een database die up-to-date is.

Ervaring van Theo, toegevoegd op 13 december 2014

Vlieg meerdere keren per jaar met Air Transat naar mijn schoonfamilie in Canada, nette vliegtuigen, goed eten, vergelijkbaar met KLM

Ervaring van Miriam Kooistra, toegevoegd op 9 augustus 2014

Goede prijs kwaliteitsverhouding als je het vergelijkt met andere maatschappijen.

» Airtransat Review

Mijn ervaring plaatsen