AKG.nl ervaringen en beoordelingen

Wil je zaken doen met Akg.nl doen of een product afnemen van deze organisatie, maar weet je niet of je wel te maken hebt met een betrouwbare partij? Dit kun je eenvoudig natrekken door beoordelingen van andere klanten te lezen. Meestal kun je wel een aantal ervaringen vinden. Deze vind je onder meer op onze review pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over AKG.nl

AKG.nl is een website die onderverdeeld is in verschillende subgroepen. AKG staat voor Aufderhaar Kunststofgroep BV. Dit is een kunststofverwerkend bedrijf.
Eenmaal aangekomen op de website van AKG krijg je een overzicht van de verschillende subgroepen waar AKG in is verdeeld: AKG Polymers, AKG Hortiproducts, AKG Mouldings en Drain Products Europe, dat niet de benaming AKG draagt.
AKG Polymers en Drain Products verwijzen door naar een nieuwe website, de andere twee zijn onderdelen van AKG.nl.

Doordat je meteen kunt kiezen welk onderdeel van AKG je wilt bezoeken krijg je geen overbodige informatie. Echter, kom je voor het eerst op de website, dan kom je weinig te weten over AKG en is het onduidelijk wat het bedrijf precies doet.
Op de verschillende subwebsites staat wel duidelijk uitgelegd wat dat onderdeel doet en zijn er ook contactformulieren, die via de hoofdwebsite niet te vinden zijn.
Dat de website te bezichtigen is in vier verschillende talen is handig voor iemand die geen Nederlands spreekt.

Goed bedrijf

Ervaring van Jur, toegevoegd op 9 november 2014

1 week voordat de garantie verliep ging mijn hoofdtelefoon kapot. Direct gemaild en gebeld en het werd geregeld, heb nu een nieuwe in huis, dit is echt goede service van AKG

Mooie koptelefoon

Ervaring van Micha, toegevoegd op 30 september 2014

Ben zelf dj en ga alleen voor het beste. De outlet is altijd goed gevuldt met afgeprrijsde producten.

» AKG.nl Review

Mijn ervaring plaatsen