AKO.nl ervaringen en beoordelingen

Voor een boek hoef je vandaag de dag niet de deur uit. Deze bestel je op sites als Ako.nl. Voordat je het bestelproces in gaat, kun je ervaringen lezen over Ako.nl. Zo weet je door beoordelingen van anderen meer over het bestelproces, de service en de prijzen die ze bijvoorbeeld vragen voor de boeken.

Mijn ervaring plaatsen

Over AKO.nl

Op de website ako.nl kun je de webshop van boekhandel Ako bekijken. Bij ako.nl kun je boeken bestellen zonder verzendkosten. Het assortiment dat bij de winkel te koop is, is nu ook online verkrijgbaar.

Op de website kun je op verschillende manieren rondsnuffelen door de boeken. Zo kun je zoeken op thema, schrijver en titel. Je kunt daarnaast ook kijken tussen de boeken die net zijn verschenen en er is ook een categorie met boeken die in de media zijn geweest. Op deze manier kun je snel een boek vinden dat naar je zin is.

Naast boeken kun je in de webshop van Ako ook andere producten kopen, zoals agenda's, e-books, planners, tijdschriften en kleurboeken.

Wil je toch liever een boek uitzoeken in een fysieke winkel? Dan kun je de webshop ook als inspiratie gebruiken en vervolgens opzoeken waar de dichtstbijzijnde Ako is, om vervolgens daar het boek te kopen.

Extra service

Ervaring van Winand Schepers, toegevoegd op 20 januari 2014

Best lang op zoek geweest naar een boekensite waar ik losse tijdschriften kon bestellen maar steeds zat je dan vast aan een ''proef''abbonement. Bij AKO is dit niet het geval, eindelijk gevonden!!

Niet de laatste keer

Ervaring van Laura Spelt, toegevoegd op 10 december 2013

AKO.nl is een overzichtelijke site, je kan er makkelijk bestellen en er is gratis verzending. ook staat de klantenservice je vriendelijk te woord.

» AKO.nl Review

Mijn ervaring plaatsen