Aktiva Tours ervaringen en beoordelingen

Een groot deel van de mensen gaat graag op vakantie. Een vakantie kost vaak relatief veel geld. Hierdoor kies je zo zorgvuldig mogelijk een bestemming uit. Dit geldt ook voor een touroperator. Wil je bij Aktivatours.nl een reis boeken? Het is slim om eerst ervaringen te lezen. Aan de hand van beoordelingen weet je wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Aktivatours

Op de website van activatours.nl kunt u en actieve reis boeken. Er worden groeps- en individuele reizen aangeboden. Aktiva is al 19 jaar een van de grootste Nederlandse aanbieder op het gebied van actieve reizen. De reizen die op de website staan worden regelmatig ververst.

De reizen
De reizen die aangeboden worden zijn samengesteld door een hecht team van medewerkers. Zij hebben een jarenlange ervaring. Zij organiseren en verkopen de wandel- en fietsreizen. De reizen worden zo samengesteld dat iedereen met een normale gezondheid en conditie de actieve reizen kunnen volgen. Alle informatie wordt zeer zorgvuldig op de website van activatours.nl weergegeven.

Niveau‬ôs
De zwaarte van de reizen die worden aangeboden is een combinatie van klimaat, accommodatie, hoogteverschillen en afstanden. Niveau 1 is licht en niveau 5 is zwaar.

Documenten
Wanneer u naar het buiteland gaat moet u zorgen dat u een geldig Nederlands identiteitsbewijs heeft of paspoort.

Betalingen van de reis
Wanneer u uw reis gereserveerd heeft zal u een factuur per mail of post ontvangen. Zodra u deze ontvangen heeft is het de bedoeling dat u een aanbetaling doet van 15% van de totale reissom. Het restant wat overblijft, moet u minimaal 6 weken voor de vertrekdatum hebben voldaan.

» Aktivatours Review

Mijn ervaring plaatsen