Alarmmarkt ervaringen en beoordelingen

Om brand vroegtijdig te kunnen ontdekken zijn rookmelders noodzakelijk. Voor het beveiligen van een woning of bedrijfspand kun je een alarm gebruiken. Deze melders en alarmen kun je kopen bij Alarmmarkt.nl. Het is belangrijk dat de alarmen en melders van goede kwaliteit zijn. Reviews, ervaringen en beoordelingen over Alarmarkt.nl en haar producten lees je op onze reviewpagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over Alarmmarkt

alarmmarkt.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in alarmsystemen.

Het aanbod van Alarm Markt bestaat uit een divers assortiment zoals bijvoorbeeld, een trilalarm, bewegingsmelders, losse inbraakalarmen, inbraakpreventie, rookmelders... Onder de rubriek inbraakpreventie vind je camera's terug, nachtlampen, deurtelefoons... Je kan ook Bij Alarm Markt terecht voor kant en klare alarmsystemen. Deze alarmsystemen zijn ook draadloos te verkrijgen. Het installeren is zeer eenvoudig.

Bij elke bestelling van minstens 100,00 euro zal deze gratis bezorgd worden. Indien je aankoopbedrag lager ligt dan worden er 4,95 euro verzendkosten aangerekend. De meeste artikelen bevinden zich de in de eigen voorraad van Alarm Markt. Hierdoor kan je de meeste producten binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis verwachten. Zo kan je snel met een veilig gevoel gaan slapen dankzij jouw aangekocht alarm.

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Alarm Markt dan zal je leuke aanbiedingen ontvangen en soms zelfs kortingen!

Als je vragen hebt dan kan je altijd de klantenservice van Alarm Markt contacteren. Je kan hun bereiken door het online contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen.

Razensnel antwoord

Ervaring van Joop, toegevoegd op 18 september 2014

Een vraag gesteld via mail, binnen 10 minuten antwoord, dat is nog eens klantenservice.

Snel binnen

Ervaring van Etienne, toegevoegd op 22 september 2013

Het alarmsysteem na 2 dagen al binnen. installatie ging eenvoudig met bijgeleverde beschrijving.

» Alarmmarkt Review

Mijn ervaring plaatsen