Alarmsecur ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Alarmsecur en lees wat andere mensen van dit alarmsysteem vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Alarmsecur

Hoe veilig voelt u zich zonder alarminstallatie? Ga u wel met een gerust gevoel bijvoorbeeld op vakantie of een weekendje weg? Natuurlijk de kans dat er wordt ingebroken is minimaal, als je voldoende voorzorgsmaatregelen neemt. Maar toch is het gevoel dat je woning goed beveiligd is door een goed functionerend alarmsysteem onbetaalbaar.

Veilig op vakantie

Alarmsecur.com helpt om objecten te beveiligen, en wel op de meest optimale manier. Het belangrijkste punt, u houdt ten alle tijden controle over uw woning, ook als u afwezig bent. Via een goed bedacht systeem is het mogelijk om tijdens uw afwezigheid uw woning via een live verbinding in de gaten te houden. Zo krijgt niet alleen de meldkamer een signaal dat er iets gebeurt. U kunt het via de app van alarmsecur.com live er bij zijn. En alarmsecur.com verkoopt niet alleen alarmsystemen, het is ook te huur en voor een klein bedrag wordt het ook nog geïnstalleerd. Veel veiliger kan het niet worden.

Ervaring van C, toegevoegd op 5 juli 2015

Sinds kort hebben wij ook jullie systeem, na aanraden van de buurman. Installatie is eenvoudig met bijgeleverde handleiding. De app werkt perfect en we hebben duidelijk beeld waar we ook zijn.

Ervaring van Marcel, toegevoegd op 14 juni 2015

Ik heb een vraag, is het ook mogelijk om het alarmsysteem eerst te huren, en als we tevreden zijn te kopen? Graag reactie.

» Alarmsecur review

Mijn ervaring plaatsen