Albelli ervaringen en beoordelingen

Op Albelli.nl kun je onder meer een fotoboek samenstellen. Zo’n fotoboek kun je eenvoudig zelf online maken, maar je weet natuurlijk niet hoe het eindresultaat er uit ziet. Door ervaringen te lezen van andere gebruikers weet je wat je kunt verwachten. Zij hebben beoordelingen gegeven over de kwaliteit van het fotoboek, maar ook over het proces van bestellen of het niveau van de klantenservice.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Albelli

Albelli.nl is een website waarop je onder andere fotoboeken kunt maken. Je kunt ook je foto's op canvas, forex, aluminium en plexiglas laten afdrukken. Ook kun je wenskaarten, mokken, telefoonhoesjes en kalenders maken met je favoriete foto's.

Fotoboeken
Het meest bekende product van Albelli is het fotoboek. Je kunt deze boeken in verschillende formaten laten maken. Je kunt kiezen uit formaat S, M, L, XL of het pocketformaat. Dan kun je kiezen of je je boek liggend, staand of vierkant wilt. Albelli maakt het fotoboek, bindt het boek in en bezorgt het bij je thuis. De prijzen voor de fotoboeken beginnen bij €6,95.

Zelf uploaden
De foto's die je in je boek wilt hebben, kun je via de site zelf uploaden. Voor het fotoboek moet je eerst een programma installeren waarin je je boek zelf kunt opmaken. Je kunt bijvoorbeeld ook teksten toevoegen.

Canvas
Wil je een foto op canvas laten afdrukken, dan upload je zelf de foto vanaf je computer naar de website. Je kunt ook hierbij kiezen of je liggend, staand of vierkant wilt. De prijs hangt af van de grootte van het canvas. De prijs varieert van € 12,95 tot € 79,95.

» Albelli Review

Mijn ervaring plaatsen

Albelli ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews