Algebeld Ervaringen en Beoordelingen

Een bijgewerkt overzicht van alle ervaringen over telecomwinkel Algebeld. Door de beoordelingen te lezen over Algebeld kan je er achter komen of deze winkel betrouwbaar is. Alle ervaringen zijn geschreven door klanten en handmatig gecontroleerd.

Mijn ervaring plaatsen

Over Algebeld

Algebeld.nl is een site die het assortiment van alle providers in Nederland weergeeft. In deze webwinkel kun je kiezen voor mobiele telefoonabonnementen maar ook voor SIM-Only. Daarnaast heb je ook een ruime keuze uit nieuwe smartphones en tablets. Algebeld.nl is onafhankelijk en kan daarom alle merken aanbieden. Als je nog een goede mobiele telefoon hebt, maar toch een abonnement af wil sluiten biedt algebeld.nl de mogelijkheid om in plaats van een telefoon een andere cadeau te kiezen, zoals een notebook, playstation diverse andere apparatuur. Ook zijn er diverse accessoires op de site te verkrijgen. Erg handig als je alles tegelijk aan wilt schaffen. De site is erg overzichtelijk en je kunt goed selecteren op het merk van de telefoon of op de provider van jouw keuze. Daarnaast kun je zoeken op het schermformaat, type besturingssysteem en jouw gewenste prijsklasse. Als je helemaal geen keuze kunt maken, hebben ze de telefoonvergelijker, erg handig!

Gratis Playstation 4

Ervaring van Sonja, toegevoegd op 14 mei 2014

via een kennis getipt over algebeld. De gratis playstation 4 is geweldig.

Lage prijzen

Ervaring van Marcel Groen, toegevoegd op 30 september 2013

Het valt me op dat de meeste aanbiedingen heel goedkoop zijn. Als ik een nieuwe telefoon vergelijk ik de prijzen altijd op minsten 10 websites.

» Algebeld Review

Mijn ervaring plaatsen